1:32 p. m.

Toca'm, oh, Fortuna!

Publicado por Pansete |

Un geni del Mal. Només es pot qualificar d’aquesta manera a qui va tenir la gran idea de que El País fes, dels seus lectors, també concursants. As you might know, des de fa unes setmanes que, previ missatge SMS, hi regalen un Mercedes Clase A cada dia i un piset (un loft, en diuen) cada diumenge. Chapeau, sociates! Aquí, la guanyadora d’ahir, l’Amparo, una dona espanyola.

Quina sort tenen alguns.

Però Amparo, amiga: recorda que els cotxes consumeixen benzina, cal fer-los una assegurança, es fan pupa i cal dur-los al mecànic i
alguns fins i tot el deixen al parking a fer ro-ró. I amb el sou (que intuïm) que tens i quatre boques que alimentar... pos eso. I, Déu no ho vulgui, però en el pitjor dels casos:

"¿Como dice? ¿Que les han robado el coche?"

Un detall m’encanta (com sempre, els detalls ho expliquen tot): sempre esmenten l’ofici de la persona que guanya el concurs: “una modista gana un Mercedes”, “una camarera de barra americana gana un loft”, “un mamporrero gana otro Mercedes”. Gent treballadora, gent humil, gent com tu (però no com "ells"). Ai...

Però si us sembla que això encara no arribava al nivell maquiavèlic del Dr. NO, falta LA dada: els beneficis del concurs van a parar a UNICEF. Apa, tots amb mi: ¡¡HA, HA, HA, qué gracioso son, los jodíos!!

"¿Cuñao?"

Vaja, ehem, ja veig que no fa gràcia. Last questions, doncs: per quan regalaran papers pels estrangers? I EL Mundo, quan regalarà un piset a Marina d’Or?

¡Però quina sort que tenen alguns!


Endogàmia Virtual: preferim el bingo.

1 comentarios:

Unknown dijo...

Això ja no és la bombolla immboliaria, és la trombosi ibèrica.

Subscribe