11:46 a. m.

Ahí, con un par

Publicado por Aleix |

Si encara no viviu a València, i no teniu un descodificador de tdt, a que cony esteu esperant? No veieu que us esteu perdent l'esdeveniment mediàtic més important des de "El castillo de las mentes prodigiosas"?
De los productores de "Terra Mítica", llega ahora... LIBERTAD DIGITAL TV!!Oohhh... Per començar a babejar, tenen un compte a Google Videos que no té desperdici, capitanejat per un vídeo que es mereix tenir en auto-repeat:Si si, si... "las regiones del país donde se crea més empleo y donde más se innova..." "...localizados en areas altamente desarolladas"
Ah... I, naturalment, una televisió tan compromesa amb la veritat i el rigor ha de tenir un noticiari a l'alçada:Gràcies Losantos! Mil gràcies!

Endogamia Virtual: El nuevo periodismo español

8 comentarios:

Unknown dijo...

Mai he entès la obsessió del feixisme per fer de la paraula Libertad la seva bandera.

Unknown dijo...

Per cert, jo que sóc de lletres, no entenc l'equació:

200.000 lectores diarios
*
30 días aprox.
=
1.500.000 lectores mensuales

Pansete dijo...

A mi tampoc em surten els comptes, amic...

Hi ha tantes coses que m'impressionen del segon vídeo: "promovemos los valores de la democracia, el libre mercado y los valores occidentales", "conocemos el perfil de nuestro público más leal", "algunos de nuestros lectores también son accionistas"; però crec que el que m'ha fet botar de la cadira és el plano dels sis tios jugant al golf. Fixa't tu!

PS: si Madrid és la primera capital i València la tercera, ¿quin lloc ocupa Múrcia?

Aleix dijo...

Madrid, ok. Valencia, of course!
Però Murcia... que té Murcia?

http://www.polarisworld.com

Kesoytiza dijo...

És de segur la cosa més repugnant que he vist en els últims anys.

Per cert, els ideòlegs del pasquí semblen versats en les tècniques d'informació subliminal. Si us fixeu en els plans de la Borsa, veurem que les accions de FAES estan a 21.62. Que potser l'Ansar ha muntat un xiringuito del mateix nom?

I una sorpresa: informacions del Barça abans que les del "Realíssimo". Increïble, sens dubte.

Aquest món s'enfonsa sota els nostres peus.

Unknown dijo...

Múrcia es hermosa. Que no en teniu prou, insensats?

Dr. Bermúdez dijo...

Grandioso, magnífico, brillante... horas interminables de miedo, asco y bochorno nos aguardan ante la nueva televisión madrileño-valenciano-murciana-libre-liberal-centralizada-con-eleva-lunas-eléctrico...

Por cierto, estimadísmo sr. K: a mi también me ha sorprendido el flash de la bolsa... FAES? Sí pero no; se trata de FAES FARMA, que participa en el mercado contínuo de la bolsa española (y olé)... pero, ¿qué puta casualidad, no?

Atentamente,

S.

Aleix dijo...

FAES Farma? El camell d'en Zaplana cotitza en borsa?

Subscribe