4:50 p. m.

Sono una poverina di la Comunitá di Madirid

Publicado por Pansete |

N'Esperancita ha tornat a dir una de grossa: que no arriba a fi de mes. L'abast de la infàmia, aquí.

El diablo viste de Prada (però la del Pedro J.).

Perdoneu que em posi així però... no puc més: cada dia que passa estic més convençut de que no hem de tolerar ni un minut més les riallades d'aquesta gentussa que forma part de l'autoanomenada "classe política".

Cal, doncs, aplicar la Solució Final. I això només es podrà fer amb odi, destrucció i una manca de compasió que ja voldria en Putin.

Mort als titelles del poder econòmic. Mort a tots ells. ¡¡¡¡¡Argh!!!!

"¡Sujetadme, que me pierdo!"

I Saura, tu seràs el primer: els Mossos no impediran que et salti al coll amb una cullereta de postre i em faci uns profiterols amb els teus ulls. I no em supliquis que ets el que menys culpa té de tots: ¡¿cal que et recordi a qui vas posar a l'Ajuntament de Barcelona, animal!?!

... Y su asistenta, viste de Zara.

El que ja serà més difícil serà matar a aquells que manen DE VERITAT.


¿Qui mou els fils?


PS: Buf! Noto que l'efecte dels raigs gamma disminueix. Deu ser que això de fotre la pataleta al blog ens apaivaga... Gràcies de nou, amic Sergi!

5 comentarios:

Aleix dijo...

Endogamia Virtual: Més barato que anar al metge

Unknown dijo...

Algú li hauria de dir a la presidenta de la comunitat de madrid que l'últim que es perd és l'esperança.


Vuitmileuristes

Anónimo dijo...

A més de tonta, puta i imbècil, té mal gust vestint. Pobres madrilenyus, vaja element els ha tocat com a presidenta, sort que els catalans... bueno, no he dit res

Dr. Bermúdez dijo...

Amic Sergi,

recorda que els pobles tenen com a representants els fills de puta que es mereixen, inclús quan aquests no han estat triats democràticament. I si no, que facin com els francesos -als quals, lamentablement, els mateixos madronyeros van fer fora quan va correspondre-: que posin una mica de 3 en 1 a la guillotina i comencin a tallar colls.

P.D.: Puta i amb un gust horrorós, estic d'acord; ara, això d'imbècil i tonta, ho hauriem de veure... com a mínim en termes relatius: segurament -els seus ulls la delaten- és imbècil, però no tant com els que estan al seu voltant.

Atentament

S.

Unknown dijo...

Té els mateixos ulls de George Bush.

Subscribe