11:46 a. m.

No tot serán chés islàmics

Publicado por Aleix |

No, encara que sembli mentida, hi ha vida després del Ché. Perquè fer la revolució i tal està molt bé, però, i el cagar? I el pixar? Es que no són importants o què? Anda que, imagineu-vos en plena intifada valenciana anant de ventre... Fatal, vamos.

Cal anar ben ensenyadets pel món, que si no diràn coses lletges de vosaltres. I amb raó.



Buf... era dificil publicar res deprés del que hi ha sota. Gràcies Crazy Japan!

4 comentarios:

Pansete dijo...

Em fa gràcia quan diuen coses com "Freud estava com un llum! ¿Però com creure algú que deia que els fills, quan caguen, és com si estiguessin fent un regal als pares?". Doncs bé, heus ací la mostra de que el savi Sigmund potser no anava tan errat. El que probablement ell no hagués imaginat mai és que els japonesos, ètnia amb el genoma tarat, acabarien fent aquesta mena de coses/productes/engendres del Avern. És clar, molt probablement, venint de l'espècie humana (si és que els japos ho són) tampoc el sorprendria massa...

Kesoytiza dijo...

Com molt bé diu en Pansete els japonesos són d'una altra espècie (algun dia us passaré un enllaç d'una orgia de 500 persones que riu-te'n tu de l'antiga Grècia).
Només voldria comentar el malaurat futur d'aquest nen actor i el seu trist curriculum artístic :"Nen que fa caca a vídeo didàctic", i congratular-me pel fet que pel que sembla ja domino una mica de japonès (quan el nen acaba de fer po-po diu en perfecte català de lleida: Ja està!).

Aleix dijo...

La llista de nens asiatics que caguen en vaters és un infra-món apassionant. Què li haurà passat al chinito de Brise Un Toque? Traballarà d'assasí a sou? En una empresa de crèdits instantànis? De doble de cos en pelis porno?

Dr. Bermúdez dijo...

Al productor japo de dibujos animados que corresponda:

propongo segunda parte del emocionante tema "Fluidos corporales", en el que papá tigre tenga dolor de huevos y se la pele en/sobre el entrañable váter sonriente, y en el que a mamá tigresa le baje la regla mientras la familia canta y baila a su alrededor.

Atentamente,

un admirador de su programa

Subscribe