9:24 p. m.

El poder del poble

Publicado por Aleix |

























Pues resulta que hi ha una cosa anomenada Ning (sic) que és un invent com a mínim curiós. Et dones d'alta i pots accedir a una serie de recursos de col.laboració online entre tots els usuaris registrats. La idea és que tot cristo pugui tenir les seves aplicacionetes web 2.0 sense tenir ni pajolera idea de programar.

Així d'entrada lo del 2.0 se suposa que ens ha de fer més bones persones, i més jipiosos i tal. En la pràctica, tots sabem que a la que deixes en les mans de la gent editar els seus propis continguts, la cosa degenera a hipervelocitat (mireu aquest mateix blog, per exemple). Tot i així, hi ha ànimes interessants per ca'n Ning, com els que han muntat aquesta aplicació per que la gent voti les coses més idiotes del món, a aquesta on es llisten les pelicules més lamentables. Així en plan col.laboració i tal.

Vale, i a què collons vé aquest discurset? Doncs a que no ho he pogut evitar. Cojame un Google Mapas por aquí, i un editor de critiques por allá, i volià; Los mejores lavabos, un vell projecte mai portat a la pràctica per crear la primera guia de lavabos coneguda, tant a l'hora de recomenar petites joies de l'interiorisme, com en la ferma denuncia de cagaderos infectes.

Si, és la imatge de la web

Naturalment, al ser un projecte obert i jipiós, qualsevol usuari (registrat) pot aportar la seva critica. No sé a a què espereu, si us en moriu de ganes...

1 comentarios:

Dr. Bermúdez dijo...

Malditos jipis, piojosos de mierda que pretenden vivir del cuento y de hacer malabares con cuatro bolas rellenas de arena y encima, no te lo pierdas, te dicen que así, si uno va a su rollo, el mundo será un lugar mejor... ¡para las garrapatas y las liendres, seguro!

¿A qué venía este arranque de ira reaccionaria? A decir verdad, no tengo la menor idea... pero subrayo lo anteriormente dicho...

Sin más que añadir -de momento-, se despide

S.

Subscribe