12:53 p. m.

El coro de la carcel

Publicado por Aleix |



Jo, igual que els del blog, sóc incapaç de saber si això és una conya o no, però no sé perquè em sembla que no ho és. Mireu si no el que diu l'ABC:

Obligan a Sadam Hussein a verse en «South Park»

No sólo está siendo juzgado por los tribunales iraquíes por genocidio. Al parecer, los Marines que custodian al ex dictador Sadam Husein le han obligado en «repetidas veces» a ver la cinta de «South Park», en la que aparece como el amante gay de Satanás, según el creador de la irreverente serie, Matt Stone.
«South Park: más grande, más larga y sin cortes» (1999) fue prohibida en Irak —además de en Singapur— porque por aquel entonces su presidente era caricaturizado como un violento homosexual.
«Tengo buenas informaciones de los Marines de que le han puesto la película», asegura Stone al portal de internet «Hollywood.com».

Aquests ianquis, sempre tan sensibles a les manifestacions culturals...


Els ianquis, en homenatge a la Setmana Santa


Els ianquis, en homenatge als castellers


Un ianqui, en homenatge al Risitas

Per quan un homenatge a les falles?


Ups

3 comentarios:

Pansete dijo...

Si, això havia sentit. Però si el que volen és torturar-lo de veritat que el facin veure repetides vegades "Le Promeneur du champ de Mars" o, tal i com es va dir aquí per aclarir-li a la incluta audiència hispana, "Presidente Miterrand (El paseante del Champ de Mars)". Us juro que, després de la segona vegada, el sàtrapa iraquí cantarà fins i tot "La verbena de la paloma".

Anónimo dijo...

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2043766

Unknown dijo...

George Bush només veu episodis repetits de Cosas de casa.


Una vegada i un altre...

Subscribe