12:24 p. m.

Oferta i demanda

Publicado por Aleix |

L’altre dia vaig descobrir els llibres i us en faig una breu ressenya ja que penso qúe és una novetat que us pot interessar. Resulten ideals per falcar portes o igualar taules que trontollen, a més, n’hi ha de molts colors i mides, el que els converteix en un bon complement interior per tauletes de cafè i mobles amb espais buits poc estètics.

L’únic inconvenient és que solen pesar una mica i els més foscos agafen molta pols. Recomanem col.locar-los en posició vertical, un al costat de l’altre amb la cara de color cap enfora i la blanca cap endins.

Podeu trobar llibres en mercats i grans superfícies a bon preu. Aquells que busquin un to i mida concret, podran cercar el seu llibre ideal en botiges especialitzades proveïdes d’un ampli catàleg a escollir, en preus que oscil·len entre els 5 i els 20€, encara que els mes grans i vistosos poden arribar als 45€.

Endogàmia Virtual: La moda, al dia

5 comentarios:

Pansete dijo...

Lo que inventa el hombre blanco, ¿eh?

c.e.t.i.n.a. dijo...

Yo los compro por colores. Para que no desentonen con la decoración. Ahora estoy buscando un libraco gordo de algún pintor muerto para ponerlo encima de la mesita del salón.

sal i sucre dijo...

trobo que la oferta és poc variada. Haurien de regalar llibres que fessin joc amb les calces. Ideals per lligar a les biblioteques.

Remitjó dijo...

Com són aquests gitanos dels mercats... per comprar unes calces et regalen un falcataules...

x dijo...

hahaha
¿perque ens agradara tant a la gent que tenim o hem tingut un minim de contacte amb la lletra impresa la gent que la "denosta"

Subscribe