3:11 p. m.

In & Out

Publicado por Pansete |

Estimat Ricky,
Mai ens vàrem creure allò de la sorpresa de l'armari amb la nena i el pot de foie-gras (o era melmelada? O potser fabada asturiana?). Ningú ens ho vàrem creure però sempre que podíem, repetíem l'anècdota a qui volia escoltar-la. I quines rises, noi! Els humans "som aixins".

Es comença amb el porro, després es passa
a la melmelada i mireu com s'acaba...


Tampoc és cap sorpresa que ara surtis d'una altra mena d'armari i ens confessis que ets un pollastrot de ca l'ample. Massa que has tardat. Però, ¿on queden ara aquelles subtils insinuacions que ens feies als reportatges de l''Hola' on, fent unes papallonesques caigudetes d'ulls clavades en l'horitzó o el culet del fotògraf, ens confessaves que encara no havies trobat "la chica de mi vida" o que no volies "volver a sufrir otro desgarro por amor"? ¿On queden ara? Són paper (couché) mullat.

Desgarraíto me tienes.

Que adoptessis dos nens tampoc ens va estranyar, considerant que d'aquí poc l'adopció de nens serà una seriosa candidata a modalitat de joc olímpic, que es podrà practicar tan en solitari com en parella i que també altres il·lustres figures del faranduleo han practicat amb èxit notable: Brangelina, la Pantoja, la Jurado, ma mare...

Mira, tu: cadascú paga l'impost revolucionari com vol...

"Es que si pudiera, me los llevaba a casa a todos..."

Amics i amigues, no malpenseu: res més lluny de la meva podrida imaginació l'equiparar homosexualitat amb termes com "pedofília", "vici", "malaltia" o "esternomascloideo". Però es pot dir el mateix del periodista de EFE que ha venut el seu acudit diari a El País il·lustrat amb la següent fotografia? Ein?

Estan per menjar-se'ls, oi?

Endogàmia Virtual: deixeu que els nens s'acostin a ell.

5 comentarios:

Aleix dijo...

Si les edats conjuntes sumen +18 es pot, no?

Pansete dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Pansete dijo...

Sí, així ho diu la llei: "sed lex, dura lex". Mmmmmm... i tan dura...

blondie dijo...

menys compentecia pels caballers, menys opcions per les dames

dur tot, tot i tot

pansete dijo...

Sometimes, it's hard to be a woman.

Subscribe