11:53 a. m.

Il·lusionats amb la canalla

Publicado por Aleix |

Sabeu tots que més d’una vegada ens hem queixat de la falta d’ambició i llums en general del que ve a ser l’espanyolamenta. Fins avui. Ha passat un temps, però a la fi ha nascut la generació que portarà aquest femer a noves cotes de magnificència, gent esquifida, però sobradament preparada, amb les idees clares i un projecte de futur que il.lusiona:

Barely legal

Amunt aquest jovent!

Endogàmia Virtual: Bombes de destrucció

2 comentarios:

Pansete dijo...

M'encanta el "y mi mayor deseo siempre ha sido". Si mai tinc fills el meu major desig seria tenir una filla com ella. I que les mestres s'espantin i em cridin per muntar reunions escolar absurdes on em presentaré amb la caputxa al cap. I que em denunciïn a Benestar Social i em retirin la potestat de la nena. I que aquesta, desquiciada definitivament després d'una estada de deu anys en un centre d'acollida, es converteixi a l'Islam i foti una bomba on morin els seus antics mestres, psicòlegs, educadors socials, jutges. I en un acte de justícia poètica, el seu propi pare.

Aleix dijo...

Si bateges a la teva filla Al-Fatah ja tens molt de guanyat!

Efectivament Pansete-San, aquesta dolça criatura deu imaginar bombes de destrucció des que sons pares la van fer entrar per primera vegada en aquell espai infecte que alguns anomenen "aula".

Estic convençut que algun dia veurem la versió "uncut" del reportatge, on la nostra heroïna explica amb pels i senyals com l'ona expansiva rebenta tots els seus companys de classe i deixa la seva professora tetraplègica i radioactiva.

Al.lá és gran!

Subscribe