12:54 p. m.

Matar el pacient a pedrades

Publicado por Aleix |

Acabo d’escoltar com en un anunci deien que la pinicula Soul Kitcken era “para gente enrollada”, així, tal qual. Però, a veure, aquesta gent tenen la més mínima idea de què és la comunicació? Són d’aquells que  entren a les ties de la discoteca preguntant-lis si volen follar?

Gent enrollada

A mi Soul Kitchen ja em feia flaira de pretensiosa, però després d’això ja pot ser Ciutadà Kane + Mullholland Drive que la veurà sa puta mare (la del director no, la de l’idiota que ha escrit aquesta falca). L'àudio miserable aquell també deia alguna cosa semblant a “si te gustan las cosas diferentes esta es tu película”, però no ho recordo gaire bé per culpa de l’aneurisme.

Aleshores em vaig despertar i la paret de casa havia canviat de color

Anem a veure, d’acord que la cosa està fatal, que la gent no va al cine si no es per veure pitufus tridimensionals i que de la indústria (ja!) de la música (ja un altre cop!) millor no en parlem. Però falques com aquestes són l’equivalent d’operar un malalt del fetge amb una moto serra. Molta conya amb els nuncius dels anys quaranta, però ells tenien com excusa ser un país tercermundista en plena postguerra.

wipp Ara que hi penso, segueixen tenint la mateixa excusa

Una cosa son els anuncis proto-argentins son lamentables perquè pretenen ser graciosos i fracassen, però penseu això: anuncis com els de Danone, Wipp, o Soul Kitchen pretenen connectar amb el seu públic parlant des del seu punt de vista. Renault vol ser irònic, però tota aquesta colla són terriblement seriosos, imaginen de debò que hi ha gent- molta gent- que pensarà “vaja, aquest pseudo iogurt/ detergent/ flim està pensat per a mí”. Bombes de destrucció per a tothom.

 

De tant en tant algú ensenya els anuncis ianquis de dècades enrere i es posa les mans al cap, al temps per pensa pels seus endintres "menys mal que això ja no passa”. No senyora, avui ja es considera inferiors als negres i a les mestresses de casa, ara directament estan convençuts que tothom és subnormal i punt. Democràcia!


Endogàmia Virtual: ESADE mon amour

2 comentarios:

Pansete dijo...

La democràcia és gratis. Gratis és democràcia.

Aleix dijo...

Merda gratis per a tothom! De res!

Subscribe