5:26 p. m.

Bones persones

Publicado por Aleix |

Després de Esperanza para Haití, HaitiTeam, Mezclando por Haití i Haiti por Haití, arriba la darrera campanya solidaria:

cartell1

Una iniciativa solidària inèdita, on nombroses personalitats de l’àmbit nacional i internacional cedeixen la seva imatge en favor de les víctimes de terratrèmol.

cartellfritzl

cartellmengele

cartellrichi

cartellespe

Nosaltres també volem aportar el nostre grà de sorra”, ha declarat Álvaro “Bigotes” Pérez, promotor de l’acció solidària, “Les imatges de la catàstrofe em van commoure, tots aquells nens sense tutor legal, totes aquelles parcel.les amb edificis enderrocats… calia fer alguna cosa urgent abans que fos massa tard”.

Endogàmia Virtual: Gent despresa

8 comentarios:

Dr. Muerte dijo...

Joseph Mengele un fill de puta? però si va ser un tros de pa no fotem!

rusfuse dijo...

per sort no veiem a Camps de cintura cap avall, massa amor.

Baldrick Gargall dijo...

Diuen que el senyor Fritzl ja ha preparat una casa d'acollida per a nens Haitians. Els cuidara i donará amor fins que compleixin els 23 anys. Si es que es un bonifaci també...

c.e.t.i.n.a. dijo...

T´has descuidat de posar a Ramon×××: Fem-ho per la mùsica

Aleix dijo...

El rei del pollastre a l'ast se'm va passar pel cap, però aleshores vaig veure la foto de l'Espe i ja no recordo res més fins avui al matí.

Com se sap si et falta un ronyó?

existència rudimentària dijo...

Ostia, pensava que el Bofill era el Joel Joan! Només m'ha passat a mi? Perquè s'assemblen com cul i merda, amb tot el que comporta l'expressió...

x dijo...

Endogamia Virtual :


en aquesta entrada heu emprat una linea completament odisfèrica...

saluti!

Aleix dijo...

Chitón! No pronuncii la paraula maleïda per aquestes contrades o ens veurem forçats a admetre que abans feiem més gràcia!

Subscribe