5:27 p. m.

Intel·lectuals

Publicado por Aleix |

[Esquire_24_portada.jpg]

Tranquils nens i nenes, aquest home tan lleig que veieu no és cap faraó desembalsamat. És el nostre amic Punset, el ninot més llest de Barrio Sésamo!

http://artematopeya.files.wordpress.com/2009/09/punset.jpg

Nonainonaino…!

En Punsi treu el cap d’ou aquest que té de tant en tant per Endogàmia, però mai li havíem donat el tracte preferent que es mereix, perquè amics, Eduard Punset és a la ciència lo que Arguiñano a la cuina.

Sic transit gloria mundi

El dia que l’Armiñano vagi a La2 de matinada potser també li faran una portada a l’Esquire, però mentres,en Punset serà el referent de tots els lectors de El País Semanal. I és que els números canten: els dels pebrots al cap té uns mísers 13.974 fans al feisbuc, i en canvi el de les manetes…

Clipboard01

Fent el Nelson Muntz

Aquí, que sempre vetllem per la veritat i la justícia, no podíem quedar-nos de braços creuats després d’això. Allà van els arguments definitius pels quals Punset és igual que Arguiñano (ideal amenitzar comunions i despedides de solter gays).

  1. Els dos tenen el mateix públic: l’Arguiñano el veuen dones que viuen a base de pizzes tarradelles, en Punset el veuen(?) individus que no entenen els articles del Muy Interesante. En els dos casos, el seu públic és del que “els hi costa però s’hi esforcen”.

  2. Seguint una mica en el mateix, els dos han (ehem) dignificat (ehem!) professions desprestigiades: És impossible explicar Flipy sense Punset, de la mateixa manera que Adrià hauria de passar un xec setmanal a Arguiñano. De cuiners i científics d’accent raro n’hi ha hagut molts, però bèsties mediàtiques com ells, ben pocs. Avui en dia pots veure passejar un tio pel carrer amb revista per gourmets d’estar per casa, i a molts bars et posen el cafè amb el Quo i no passa res. Ningú es pega ni s’insulta ni res per l’estil. Ans al contrari, que diria aquell


    M’ha posat el Muy del més passat, el desgraciat!

  3. Els dos han desenvolupat tècniques per dissimular que son cutres en lo seu: El Basco Loco explica acudits de vell verd amb un tomàquet a la mà i es fot a cantar la copla a la que et descuides. En Punsi està programat per dir “fascinante” cada tres minuts dinou segons.

  4. Els dos fan servir els pugrames per vendre llibres a tort i dret: Ja tarden a fer com El Hormiguero i llançar la seva pròpia línea de mocs fluorescents que s’enganxen.

    El futur el present de la ciència

  5. Curiosament, els dos són de la perifèria: L’accent d’en Punset és tan exagerat que segur que el practica amb un entrenador personal, i l’Arguiñano grava més d’un programa des de les vascongades. Igual que Marianico el Corto o Paz Padilla, si vols trumfar en el xoubisness cal un origen exòtic, d’aquells que fan molta gràcia al que no és de la pròpia terra perquè és molt fàcil d’imitar en sopars d’empresa i altres encontres d’alt nivell.

  6. Per resumir, Punset i els gafapastes es lo que Arguiñano i les marus. La diferència és que les marus no gasten tant el fesibuc i llegeixen el Cuore en comptes del Esquire. Pel demés, aquests dos formen part del grup d’apanyols més admirats del país. Ells i el Cristiano Ronaldo, amics.

Einstein + Sr.Burns + Eugenio

Endogàmia Virtual: Muera la inteligencia.

3 comentarios:

Markutis dijo...

La portada de l'Squire aquesta és la versió gràfica del programa Epílogo? Perquè sembla embalsamat el tio.

Aleix dijo...

Les portades de Esquire (espanya) espanten bastant. El dia que algú les pengi una al costat de l'altre semblarà un revival de la noche de los muertos vivientes.
Mentres, a can ianki tenen a la Megan Fox en HD.

x dijo...

Igual que Marianico el Corto o Paz Padilla, si vols trumfar en el xoubisness cal un origen exòtic,( d accent )


jajaja


Muera la inteligencia

viva la muerte !

Subscribe