10:28 a. m.

Guess her muff

Publicado por Aleix |

Us presento a la nova alcaldessa de Santa Coloma of Gamenauer:

Que sí, de veritat

Es diu Núria Parlón i fins ahir era “Ponente de Ciudadanía y Coordinadora operativa de las ponencias del Área de Servicios a la Persona” el que vol dir que eh… coordinava… tot lo que vé a ser… eh… bueno, lo que vé a ser el total dels serveis a la persona, no? Y les ponències també, també les coordinava.

Un altre que coordinava

La nostra Núria és una jove d’avui en día, i per tant té un blog la mar d’interessant, on parla del gran lideratge d’en Montilla i cita cançons que s’assemblen al “Heroes” de David Bowie, però així més en plan alternatiu.

I com no, també té un Feisbuc amb 319 amics que és el viu reflex de la seva apassionant vida política:

parlonNi Déu ni Amo, si senyor!

Aquesta radikal de la alta politica ha de portar SantaCo al segle XXII com a mínim. Però, qui és ella? Com ha arribat a ser l’escollida per gestionar la vuitena ciutat més important de Catalunya Triumfant?

A veure que ens expliquen els amics de can Periodico:

Parlon ocupava la novena tinència d’alcaldia i també coordinava l’àrea de serveis a les persones, en la qual va començar a treballar com a funcionària el 2002. L’últim congrés del PSC la va fer pujar fins a l’executiva nacional i el juny passat va estar a punt de convertir-se en eurodiputada.

Caram tu, en set anys de SantaKo a Brusel·les tu. Aquesta noia segur que està la mar de preparada!

La direcció del PSC va voler fugir de l’aparença d’una designació a dit i va cedir el protagonisme al grup municipal colomenc.

Es clar, es clar. Només perquè sigui membre de la executiva i hagi estat designada per aquesta mateixa executiva per ocupar un lloc en la llista de candidates a al eurocambra no vol dir que l'executiva estigui decidint el seu futur, no fotem. Que quedi clar que aquí tots som gent molt seriosa, i que la noia ha volgut ella mateixa ser eurodiputada, i ara alcaldessa. Que ja se sap que quan a les dones se'ls fica una cosa al cap no paren, tu.

Tot i així, el procés d’elecció ha estat controlat pel secretari d’organització del partit, José Zaragoza, a qui l’executiva va facultar per dirigir el reemplaçament dels càrrecs vacants i que ha mantingut contactes aquesta setmana amb l’equip de govern de Santa Coloma.

Home… És que es clar… La noia vol ella, que quedi clar, i és bona, bona, però bona, eh? El que passa és que cal mantenir contactes… ja se sap que els contactes són importants, que la direcció ha de parlar amb els que estan a peu de carrer, a prop del ciutadà. Contacte amb la base, això és fonamental!

De fet, el president de la Generalitat i líder del PSC, José Montilla, va confessar dimecres als passadissos del Parlament que tenia «clar i decidit» el nom del substitut de Muñoz, evidenciant que el relleu comptava amb la seva benedicció.

Eh…

La Nuria, en el seu blog, dos mesos abans de ser proposada com alcaldessa:

El lideratge del President Montilla i la tasca del Govern de la Generalitat està essent molt important per tal de donar resposta a dos tipus de reptes que se solapen en el temps i estan interelacionats.[…]

[…]Quan més necessari esdevé “sumar” n’hi ha alguns que es dediquen a restar. I quan més resten més s’allunyen del sentit “identitari” compartit i plural del poble català, de tal manera que abonen un terreny molt perillós: el de la radicalitat tot confonent interessos partidistes amb un suposat sentit identitari compartit.

Però que consti que és la més preparada per afrontar els nous reptes de l’ajuntament de Santa Coloma, eh!

Unes fotos que se'ns han colat, no sé com

Endogàmia Virtual: La Juventud Baila

10 comentarios:

CusCus dijo...

Ha canviat el seu estat al feisbuc ara? M'espero un "Estat: compromesa amb Santa Coloma" o alguna cosa així de repulsiva.

blondie dijo...

ni estat, ni cap, però fan de "hoy toca ser feliz"

Dr. Muerte dijo...

Quantes polles haurà mamat o haurà promès que mamarà? Volem dades senyors endogàmics, da-des !

Pansete dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Joan dijo...

Bonissim el titol del post

Aleix dijo...

Bé, certament es fa difícil d'endevinar...

Aleix dijo...

Ah, si, el comentari anterior serveix tant per el seu muff com per les polles a mamar. 2x1 amics!

cargol dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
cargol dijo...

Però la foto del MUFF on collons és?, faci el favort de no enganyar-no amb un títol provocatiu...mmmm...

Aleix dijo...

De veritat vol veure-li el parrús a aquesta llicenciada en psicopedagogia que els han colat? Vostè és un tio xungo, senyor cargol.

Subscribe