7:00 p. m.

Coses que la gent accepta sense més

Publicado por Aleix |

Si ja han llegit com el nostre wannabe blogger ens ha il·lustra perfectament sobre els problemes d’acceptar les coses tal com venen sense pensar-hi gaire, aquí en tenen un altre exemple, també amb els catxondos de la justícia de protagonistes:

Un any de presó per penjar 14 fotos de la seva exnòvia despullada a Tuenti

El Jutjat Penal número 3 de Santander ha condemnat a un any de presó un home que va penjar en una pàgina d'accés lliure de la xarxa social d'internet Tuenti 14 fotografies en què la seva exnòvia apareixia despullada.

Home, d’entrada això de penjar fotos guarres de la ex és un servei molt agraït, però ja s’entén que a la noia li pugés la mosca al nas.

Tot i això…

No s'ha determinat el temps que les imatges han estat penjades a la xarxa, ni el nombre de persones que han accedit a la pàgina en què hi havia les fotografies, en què no es veia la cara de la víctima.

A veure… Si no se li veia la cara, algú em pot explicar quina diferència hi ha entre penjar fotos de la ex i fer-ho de Silvia Saint? Quina mena de cos té la noia aquesta que és immediatament reconeixible per gent que mai la ha vist en pilotes?

images3-20boobsHòstia, la Jennifer!

Per que, a veure, és delicte dir que tal fulana és la meva ex encara que no ho sigui? Qui pot verificar que les fotos de marres són en efecte de la ex? Ella mateixa? Sons pares? La denuncia no ha multiplicat pet 11.000 l’interès de la gent per baixar-se les fotos?

Per cert, els he presentat la meva xicota?

Endogàmia Virtual: Ens agrada mirar.

10 comentarios:

Modgi dijo...

si aquesta és la seva nòvia, estic segur que vostè i jo hem arribat més d'un cop a l'orgasme simultani.

Markutis dijo...

Si aquesta és la seva nòvia, vostè és un avariciós. No haviem quedat que les coses esculturals eren patrimoni de la humanitat?

Pare Bukkàkez dijo...

I no hi ha cap link al rapidshare de torn amb el .zip de totes les imatges?

Abans els internautes afèrrims molavem més.

Aleix dijo...

Imagino que aquesta noia és patrimoni de la humanitat, de la que pot pagar més de 30€ concretament.

Per cert, Pare, no descarti que el "best of La Xeny- LOL XXX" acabi en múltiples pagines de Tuenti. Els prometo que voldria buscar-les, però això implicaria passar més de cinc minuts en aquell lloc, i encara m'estimo les dues neurones que s'arrauleixen en alguna banda del meu cervellet.

Valero Sanmartí dijo...

Existeix la remota possibilitat que ho hagués descobert el pare de la nena buscant marraneria per internet?

Aleix dijo...

Bé, o això, o l'actual novio estava a mig pelar-se-la quan va caure en lo familiar que li era el tercer mugró de la marranota de turno...

x dijo...

en què no es veia la cara de la víctima.


curios com ha anat tot.....

Endo Virtual=Misteris dels procediments jud.

Anónimo dijo...

Putes, que són unes putes. Es venen cada cap de setmana al primer subnormal però resulta que no es poden compartir les seves fotos en boles per internet.

Meuques, porcotes, marranes.

Aleix dijo...

Digui que si Mr.Lo, és això democràcia???

Senyor Merdevalista dijo...

Si no es veia la cara, són ganes de tocar els collons.
La qüestió és denunciar.

Subscribe