7:24 p. m.

Renovar-se o morir

Publicado por Pansete |

Els srs. de Durex, no contents amb el seu monopoli del plaer preventiu, ara volen que anem més enllà dels nostres propis límits. Per això, presenten una original línia de productes que van del vibrador Inspiration al anillo Vibrations. Voleu més informació? Segur que sí


¡Ya en su farmacia, señora!

Ai, encara recordo que al "Pronto" surtien anuncis com aquest (de fet sortia aquest mateix però en blanc i negre):

Uy, no es lo que piensa: ¡esto va divino para la espalda, señora!

Què coses. Això del futur és la òstia, oi?

NOTA: Vull agrair al Mestre Suprem de la Lògia Esquizogai, en Sergi, que em fes percatar d´aquest assumpte, destinat a canviar radicalment el tamany dels nostres anus.

3 comentarios:

Aleix dijo...

Segons la teoria de la meva senyora esposa, en 9 mesos la tasa de natalitat es dispararà. Ja imagino dialegs a urgències de l'estil de "Pero Kevin, no me habias dicho que te ponias el durex?". Alegrem-nos-en, doncs; com molt bé diu The Mad Doctor, qui es menjarà tots aquells McPollos, si no?

En un altre ordre de coses, què trist arribar a casa amb el consolador nou del Pronto i descobrir que no porta les piles. Ha de ser de lo més traumàtic!

Pansete dijo...

Sí, "con la ilusión que me hacía estrenarlo ya mismo...".

Aleix dijo...

Per aprofundir en el tema (si fàcil, i que?), el primer relat del "Fantasmas" de Chuck Palahniuk és de lectura obligatòria . Millor no fer-ho a les poques hores d'haver menjat, això si...

Subscribe