4:27 p. m.

La terreta promesa

Publicado por Pansete |

Amics meus... fa temps que ho sabia però probablement la informació estava absolutament reprimida pel meu inconscient, aquell etern desconegut.
Com que no escolteu la COPE no deveu saber que el Sant Pare aka "Benedetto el teutón" visita d'aquí poc l'estat espanyol (special guest star: the Holy Spirit).
Atenció, pregunta (la formularé si m'ho permeten les emocionades llàgrimes): a que no sabeu on, ¡ON!, aterrarà el representant del déu dels cristians?
Sí, amics: a la nostra Itaca particular. Un cop més.
http://www.emf2006.org
[Atenció, que podeu escollir idioma: entre ells, com no, el valencià].

Des de que l'home és mico, que tot succeeix Allà. Si tot musulmà ha de fer un cop de cap i peregrinar a la Meca una vegada a la vida, nosaltres, que no podem ser menys, hem de fer el mateix i anar a La Terreta.

Endogamia Virtual: sempre ens quedarà València.

Imatge que, malauradament,
no es tornarà a repertir.

8 comentarios:

Aleix dijo...

Fan una puta fira de la Familia!
http://www.emf2006.org/va/fer-info-va.php

Una fira!! De la familia! A València!!!

El que vagi que em compri una samarreta de "Gracias Dios mio por rebentar el condón al violador de mi madre"!!

Anónimo dijo...

Il Divo?!?!?!

Dr. Bermúdez dijo...

Això comença a ésser sospitós: és com a les pelis, que gairebé tot passa a Nova York...

Sospitant, us saluda

S.

Pansete dijo...

No és resulta estrany que El código Aparinci s'estigui filmant també a València?
¿Ens sorprendrà aviat l'amic Dan Brown amb una conspiració que té com a nucli argumental que una secta de falleres epilèptiques ha amagat durant centenars d'anys que l'epicentre de l'univers és València?

Pansete dijo...

I per cert, aquesta pàgina és IMMENSAMENT BRUTAL. A l'atzar m'he ficat al "Fòrum", secció "experiencias útiles". I m'he trobat amb aquesta psicofonia...

http://www.emf2006.org/va/fam-foru-va.php?thread=96

Pansete dijo...

La psicofonia ve d'un video familiar que trobareu a l'esmentada pàgina. I està acompanyat del següent text, que em fa pensar en, no sé... genocidis massius?

"M. Teresa S. [30-10-05]

Soy una maestra de Educación Infantil, de Gijón, desde hace muchos años intento incluir en el curriculum el taller de Imagen, para alfabetizar a los niños en el mundo de la imagen y las NNTT. Tenemos realizadas muchas películas, de las que ellos son los creadores, guionistas, directores que presentamos a Festivales nacionales e internacionales, entre ellos CINEMA JOVE de Valencia al cúal acudimos todos los años con algunos niños. Queremos preparar una serie de películas sobre LA FAMILIA, que podiamos presentar al PAPA en este V EMF, si os gusta la idea.
Ya tenemos una realizada, Diego y María, de 4 y 5 años la han titulado MI FAMILIA ES NORMAL, quisieron hacerla despues de ver la pelicula "Los Increibles". Os la enviamos.
Esperamos vuestras noticias.
Un abrazo desde Gijón.
Los niños del Taller de Imagen y su profesora."

Qué bien: mi familia es una mierda hundida en la mediocridad y la miseria moral más absolutas. Qué guay: somos normales.

Pansete dijo...

Certament, Jeancontent: ¡il Divino Divo!

Dr. Bermúdez dijo...

Bendito sea el código html y el Windows Media Mierda, que permite a los débiles mentales mostrarse en el pleno apogeo de su condición...

Ah, por cierto, ¿se puede considerar una familia normal a una jauría de chacales? Lo digo porque, desde que he visto lo que he visto, estoy un pelín angustiado...

Siempre abierto a vuestros deseos,

S.

Subscribe