11:04 a. m.

Per fí sabem qui som

Publicado por Aleix |


Tants segles donant voltes al mateix tema; què és Espanya? Què és ser espanyol? Quina és l'essència d'allò hispà? Autors de totes les condicions han explorat aquests terrenys pantanosos, i ens han lliurat respostes parcials "Espanya és un país de picars", "Espanya és un país de pagesos borderlines", "Espanya és un país de cholos Carrefour". I així anar fent. Però una pregunta seguía sense resoldre's, Quin és el lloc d'Espanya en el món? Es la darrera frontera d'Europa, o la primera d'Africa?
Si, a l'Endogamia tots ho tenim molts clar, però, i les proves què? Com es demostra això?

(a veure, no es que em calgui cap prova, tots sabem que España es un país subdesenvolupat. El que heu llegit fins ara és un introducció més o menys rimbombant pel que vé a continuació. Es que si ho penjo sense més es perd el sentit del drama)

Bueno, a lo que ibamos. Si fins ara ens podriem pensar que Espanya es mantenia amb certa dignitat dins "la primera divisió", ara ja ho tenim clar. Compareu aquest text sobre Korea:

Korea's government has long used economic policy to encourage development, and its people have responded wholeheartedly. In the '60s, when their country rivaled Ghana on the poverty scale, they eagerly embraced the government's "new village" movement, singing anthems and slinging concrete to build a brighter tomorrow; during the '90s financial crisis, they got equally juiced on its new "knowledge superpower" initiative.

I això: "El show de los récords" y "La hora de la verdad" en Antena 3 TV
Antena 3 TV estrena mañana dos programas, "El show de los récords", donde, entre otras cosas, la cadena intentará batir un record Guinnes, como es pintar con los dedos el cuadro más grande del mundo, y, seguidamente, el regreso de "La hora de la verdad".
A las 22 horas, Carlos Sobera y Mar Saura se asomarán a la pantalla de esta cadena privada para presentar "El show de los récords", en el que los participantes intentarán superar sus propias marcas personales en variadas pruebas que se desarrollarán en un gran escenario.
Cada edición de este espacio contará en el plató con la presencia de personajes famosos que intentarán lograr un récord planteado por el programa, invitados que esta semana son Eduardo Gómez, Carmen Janeiro, Nani Gaitán, Paola Santoni y Oscar Higares.
El programa también ofrecerá la oportunidad de superar marcas ya existentes a través de retos como el de un español que intentará arrebatárselo a un inglés que posee el mayor número de flexiones soportando el peso de una persona.
Més clar, l'aigua; El que no entenc es perque no es fa aquest programa a TVE, tractant-se com es tracta d'un servei al país. Segur que els Koreans rebien les consignes sobre quins himnes cantar a través de la seva televisió estatal. Perquè ens hem de conformar aquí amb una privada? No serà que Espanya encara està pitjor que Korea?

PD: Comentar gaires coses sobre "La hora de la Verdad" seria redundar en el mateix. Gràcies a Antena 3 ja podem posar Espanya en el mapa; just entre Korea del Sud i Bolivia. Gongora y Quevedo per fi respiren alleujats.

2 comentarios:

Dr. Bermúdez dijo...

La veritat, estic absolutament conmocionat per la noticia... no tinc paraules per expressar el meu desconsol... ara que, ben mira't, encara li podriem treure profit, a tot aixó: a partir d'ara, a la frontera amb França, Portugal i Andorra, podriem posar cartells de "No salgan de sus vehículos" i "No den de comer a los animales", y muntar sobre el nostre territori "El mayor zoológico al aire libre del planeta", amb els seus porcs, micos, cabres i xais...

Pensant en ello, us saluda

S.

Aleix dijo...

Quina gran idea! Podria ser una barreja entre Terra Mítica i el Parc de Yelowstone, passada per el colador de El Dia de los Muertos Vivientes, o Los Bingueros, el que passi primer.

Cal proposar-ho a l'Eduardet, ja!

Subscribe