1:15 p. m.

Lepe i les matemàtiques

Publicado por Aleix |

Seguint en la línia de "Lepe com a poble que s'interpreta a si mateix", Noticias 24 ens aporta dues noticies amb caràcter d'urgència:Noticia 1: A Lepe han organitzat un concurs de bellesa

El guanyador de l'any passatAturem-nos un moment a recrear-nos en aquest fet, perque la suma de conceptes "Lepe" i "concurs de bellesa" depara un no parar de possibilitats... Congeleu aquestes imatges mentals una estona, perquè encara ens falta la segona noticiaNoticia 2:aquesta noia s'hi ha presentat

Foto disparada en les platges de LepeNo, la noticia no es que la noia està de bon veure i tot. Es que la ragazza es la tinent d'alcalde i delegada de Economia de l'ajuntament de Lepe. I del PP, ja que hi som.

«María Dolores es encantadora, y en política ha demostrado que también se puede ser coherente y trabajar eficazmente por el pueblo», explicó un amigo suyo que prefirió mantenerse en el anonimato.
Un cop més Lepe:as himselfEndogamia Virtual: quan la realitat supera la realitat mateixa

2 comentarios:

Doc Moriarty dijo...

No té absolutament res a veure amb Lepe, però vull informar-los que al Metro de Lisboa sona, constantment, Il Divo. De debò. Fins i tot hi havia un paio a l'andana, que esperava el metro, que en feia els coros (verídic!)

Pansete dijo...

Portugal ja feia pinta de ser un lloc enamorat de la sensibilitat barroca dels chulazos de Il Divo. Gràcies per dir-nos-ho, Doc!

Subscribe