1:15 p. m.

Lepe i les matemàtiques

Publicado por Aleix |

Seguint en la línia de "Lepe com a poble que s'interpreta a si mateix", Noticias 24 ens aporta dues noticies amb caràcter d'urgència:



Noticia 1: A Lepe han organitzat un concurs de bellesa





El guanyador de l'any passat



Aturem-nos un moment a recrear-nos en aquest fet, perque la suma de conceptes "Lepe" i "concurs de bellesa" depara un no parar de possibilitats... Congeleu aquestes imatges mentals una estona, perquè encara ens falta la segona noticia



Noticia 2:aquesta noia s'hi ha presentat





Foto disparada en les platges de Lepe



No, la noticia no es que la noia està de bon veure i tot. Es que la ragazza es la tinent d'alcalde i delegada de Economia de l'ajuntament de Lepe. I del PP, ja que hi som.

«María Dolores es encantadora, y en política ha demostrado que también se puede ser coherente y trabajar eficazmente por el pueblo», explicó un amigo suyo que prefirió mantenerse en el anonimato.
Un cop més Lepe:as himself



Endogamia Virtual: quan la realitat supera la realitat mateixa

2 comentarios:

Unknown dijo...

No té absolutament res a veure amb Lepe, però vull informar-los que al Metro de Lisboa sona, constantment, Il Divo. De debò. Fins i tot hi havia un paio a l'andana, que esperava el metro, que en feia els coros (verídic!)

Pansete dijo...

Portugal ja feia pinta de ser un lloc enamorat de la sensibilitat barroca dels chulazos de Il Divo. Gràcies per dir-nos-ho, Doc!

Subscribe