12:32 p. m.

Apocaliptics i circuits integrats

Publicado por Aleix |



Aquí ens portem un cachodeo notable amb tot això de la fi de la civilització occidental, la decadència de l'imperi austrohúngar i les penalitats associades al tancament dels salons per a cavallers. Però, on arrenquen totes aquestes penalitats? En quin moment de l'espai-temps es fractura allò que uns en deien cultura i apareixen els Gestmusics, les Lléssicas i els goyurs?



Endogamia Virtual, font del saber popular, excava en el pot de les essències i us porta en exclusiva proves esfereïdores que ens ajudaran a datar l'inici de la fí.

Contempleu, si les vostres retines us ho permeten, l'abissal món del empalme amb fil de corda i el sobre-pont com a forma de vida. Benvinguts a aquest cercle de l'infern anomenat Instal·lació Elèctrica Chapuzas




L'Aristòtil i el Plató del tema

Quin estrany art ocult s'amaga darrera quatre cables que fascina de forma tan poderosa al chapuzas? Quina geometria invisible formen les tomes de terra, els cables de llum i les clavijas? Que fa que un ésser aparentment racional dediqui hores i més hores en empalmar un cable, un altre, i si cal un tercer en una còpula elèctrica destinada al fracàs?

Amics, aquests dies he comès l'error garrafal de canviar tots els endolls del que ha de ser casa meva i ai...




"He visto cosas que vosotros, simples humanos no creeríais. Dos cables de cobre empalmados sobre un tercero y metidos a su vez en una clavija, circuitos quemados, tapados por empalmes a su vez chamuscados, cajas de tamaños descatalogados que ocultan 6 cables distintos enganchados a un mismo enchufe... Todo esto se perderá, como mi rostro lleno de lágrimas al contemplar semejante espectáculo"





+




=




=


Si Freud aixequés el cap es fumaria un puro

He de reconèixer, això si, que l'atemptat contra el sentit comú que he comès aquestes passades setmanes ha suposat una catarsi de tomo y lomo, a més d'una caixa de sorpreses infinita (literalment). Mai l'acte d'agafar un tornavís havia estat acompanyat per tals mostres d'anticipació, congoixa i adjectius desqualificatius . Per no parlar de les cares d'estupefacció en les ferreteries cada vegada que els demanava recanvis...



Lo tiene en verde?

I després parlen de la Kale Borroka. Uns santets, ja us ho dic jo!

Endogamia Virtual: La Cronica dels Feyts

3 comentarios:

Unknown dijo...

El pitjor de tenir temps lliure i una ferreteria a la vora és que passen aquestes coses.

I parlant de ferreteries: potser només em passa a mi, però crec que hi ha una confabulació ferrero-masònica que no sóm capaços de detectar si no hi hem estat iniciats. No us ha passat arribar-hi a una, demanar per un grapat de turnillus, i que us preguntin el santoyseña amb ¿Los quieres del 12 o del 23b? ¿De cabeza roma o oblonga? ¿Cromados o de Cruz de Lorena?.

Un dia, en comptes d'enrojolir i mentir dient que a mi m'han encarregat que vingui a buscar-los, respondré: Sé de buena tinta que Ramón Ramírez se lo ha cortado.

Aleix dijo...

L'altre versió trista-trista de la cosa és portar-ne un de mostra i dir allò de "los tiene como este?"

De totes maneres, un turnillu es beginner's level. A veure, quants saben que és un "embellecedor"? I d'aquests, quants saben que es compra a part?

Unknown dijo...

Sempre porto una mostra, sigui el que sigui.

Per cert, vigilin amb el sòcol del Leroy Merlin: deixen de treballar amb la marca de la qual has comprat el que quedava just quan tens mig pis col·locat.

Subscribe