4:09 p. m.

Vivim en aquest món (part XXXVI)

Publicado por Aleix |Un món on es fan reunions per discutir com augmentar la motivació del personal, algú proposa crear una cançoneta a lo Mocedades i, no tant sols no és despatxat a l'instant mentre el sodomitzen tres senegalesos de camí a casa, sinó que el manager de turn diu allò de "Excelente idea, Bermúdez", i posa en marxa un dispositiu de compositors, arranjistes, productors vinguts de miami, cantants sortits d'un casting per sms i mescladors que encara porten a sobre els casi P-3000 de quan eren petits.

No cantaba el hinmo, ¿te lo puedes creer? Esta gente no respeta nada...I després ens en enfotem de'n Delfín hasta el fin...Trabajando, music lyrics by TelefónicaVivim en el mateix món que aquesta gent, don't you forget it.Endogamia Virtual: motivació permanent

3 comentarios:

Doc Moriarty dijo...

Podomatic (y da un gustirrinín...) em demana que em registri!

Pansete dijo...

Mocedades + Rent (el musical, versión mexicana)= Telefónica.

Telefónica nega tota vinculació amb aquest subproducte. Però molt temo que menteixen. Com que aquí no en sabem res, potser és un anunci que estan passant allà on els vam exterminar fa cinc cents anys, no creu?

Aleix dijo...

Mmmm... Se suposa que donant-li al "play" hauria de fer "play"! Odi! A veure que podem fer per arreglar-ho, cal que vostè també gaudeixi de l'esforç d'aquesta gran multinacional!

Subscribe