8:44 a. m.

Regals de Nadal I

Publicado por Pansete |

Ara que s'acosten unes dates màgiques, durant aquests dies Endogàmia proposarà uns regals que podeu fer a totes aquelles persones que estimeu perquè tinguin presents els vostres sentiments cap a elles.
El primer, com no podia ser d'una altra manera: el pack de Nadal de Il Divo, una extensa col·lecció dels seus treballs més importants a preu de saldo. Ja al teu Mediamarket més proper: "et pensaves que sóc idiota? Doncs sí, ho sóc".

L'art, a l'abast de tothom.

Aquest és un regal que podeu fer a mares, germanes i tietes amb independència del seu estat civil i del seu estat mental sense por a quedar malament. Malfieu-vos d'aquella que us digui que això del Divo és una horterada: ¡allunyeu-vos d'una suripanta així perquè voldrà dir que no té cap sensibilitat per l'Art en majúscules! Fixeu-vos sinó quina entranyable veneració tenen ususalment les filles d'Eva cap a ells:



És clar que sí. D'altra banda cal que reconegui que no sé perquè els estic fent publicitat, perquè em van rebutjar al casting per formar el grup. Però jo sóc de natural bon jan i ja els ho he perdonat als productors, sobretot tenint en compte que lluiten per fer un món millor (i amb mi no ho haurien aconseguit). Tal i com ho demostra aquest video, Il Divo cerca integrar les minories (que com sabeu són perfectament sensibles a l'Experiència estètica) i proven a donar veu els oprimits.



Endogamia Virtual: divinamente.

2 comentarios:

Unknown dijo...

Kike Santader es el Mefist darrere d'Il Divo.

Anónimo dijo...

Ups, que a mi no m'acaben de convencer. No si serà veritat que soc una suripanta total.

Subscribe