10:50 a. m.

The Black and Blind Collection

Publicado por Pansete |

Està clar que la cosa, avui, va de música encara que després del corprenedor i psicotrònic document que ens adjunta Maese Aleix...

Malauradament, aquest post és, again, realment endogàmic i segurament només farà riure als altres membres d'EV (als altres, us farà plorar).

I és que... Irra, Dottore, Maese: existeixen.


Ens han robat la idea, amics. Com sempre.
(Atenció al logo).


Escalfant la veu.


Old times were good times.



"¡¡On és el meu bastó, uo, uo, uooooo?!"

I venen a Carnavalona!!

Endogamia Virtual: oh, yeeeaaaaah!!!

4 comentarios:

Aleix dijo...

Brutal!
Si es que era un concepte tan clar que fins i tot els cecs els veuen!
Per quan "the tetraplegics from Arkansas" i "the mutilated from Wisconsin", eh?

Dr. Bermúdez dijo...

¡Para ya! No hay tiempo que perder... y aquí se podría hacer una versión local la mar de interesante: Los esquizofrénicos de San Adrià, un grupo de DJ's tecno de 16 años con el cerebro de la consistencia de un queso Philadelphia, becados por una fundación para ex-pastilleros y drogatictos en activo.

Anónimo dijo...

Y miembros de la comunidad virtual "votamicuerpo", Dottore!!

Pel que fa als negres cecs... aquests tios són l'hòstia! Porten no sé quants anys cantant, de tant en tant la palma un i pel que sembla o el clonen o tenen més negres cecs fent cua per entrar a la banda.

Imagineu-los fent coros per en Peter Gabriel. Un escàndol.

Pansete dijo...

Són com Los Panchos però en versió Black & Blind; de fet, l'estratègia de Los Panchos no és solament clonar-los i substituir-los sinó formar franquícies del grup. Així hi ha dos o tres grups donant voltes per món (bé, millor dit, per Iberoamèrica) que s'anomenen "Los Panchos" i que s'autoproclamen els originals...

Subscribe