12:20 p. m.

A pendre pel sac

Publicado por Aleix |

Mira tu, quines coses té la vida. Tot aquest pont he estat pensant en escriure sobre el patètic pugrama de l'Angel Casas, i avui me'n entero que estan a punt de cancelar-lo. Bé, a ell, i a tota la programació en català de RTVE.

I jo dic, bet fet! Endevant, tots a pendre pel sac!


Casas, assajant la cara de jubilat
No, en serio. Aquí teniu la llista dels programes en català de RTVE. Per que us feu una idea del drama, agafi's TV3 cap a finals dels 80 i tindrà el circuit català de RTVE, una autèntica plètora de "have never beens" pagats per tots nosaltres. Com si les sales de concert de Las Vegas fossin un casal de l'ajuntament, vamos.

Anem a plorar tots junts:



Es fa dificil parlar d'aquesta inmundicia sense caure en la violència verbal demesurada, així que deixarem que sigui la mateix RTVE qui es retrati, con un seis i un cuatro:
Debat dirigit i presentat per la periodista Sílvia Cóppulo .
Els temes que es posaran a debat partiran de l'actualitat informativa. El debat pot centrar-se o bé en un tema monogràfic o bé en diversos que mantinguin l'interès social, especialment quan aquests són generadors de punts de vista diferents i d'inquietuds socials diverses a la nostra societat.
A l'hora d'abordar els elements del debat, es tindrà en compte com afecten aquestes qüestions o són vistes per les dones. A “amb ulls de dona” preferencialment qui debatran seran dones que respondran a perfils professionals, biografies, càrrecs, tipologies, rols i estils de vida diferents.

Poca gent ha fet tant per la violència de gènere

Déu, por haver-hi algo pitjor?



Doncs, si, és possible. "Uns itineraris per indrets de Catalunya que tenen les esglésies com a eix central." No cal aprofundir més, quedem-nos amb la productora de l'engendro, Remei Morros, algú que amb un nom així sabrà donar el gir que necessita la seva vida.

Que més, que més...

Mira tu, que hi ha una part d'aquest programa que podria arribar a connectar amb la sensibilitat decadent de l'Endogamia. Per desgràcia, en comptes de parlar del noble art de fumar en puro i pontificar sobre el món en clubs socials exclusivament masculins, els dóna per parlar de iaios que fan macramé i figuretes de fang. Quina oportunitat perduda...

Podríem avorrir a les mosques amb aquest repàs, o sigui que anirem directes a barraca: The Very Worst of Catalan RTVE:

Gran Finalista:



Això fa mooooolta ràbia. La combinació de 1) Agenda cultureta per a joves del PSC i 2) Asha Miro, la Lucía Etxebarria de les lletres catalanes és letal de mena. Imagineu Silenci pensat per Manel Iceta i ja teniu Continuara.


Poca gent ha fet tant per la violència racial

Continuara
ho ha intentat, però s'ha quedat a les portes de la victòria. El gran guanyador d'avui és...



Senyores i Senyors! La resposta casposa, passada i completament despistada als late shows. Un programa que suma, atenció: un presentador completament acabat del que no es coneix cap (i vull dir CAP) fan; col.laboradors dignes dels primers 90 com Oscar Nebreda; una mena de impostura de debat amb la punching ball amb potes de Catalunya, Sílvia Tarragona. I per acabar-ho de rematar, encara tenen els collons de incorporar això:


Poca gent ha fet tant per la violència de qualsevol mena

Que TVE programi això un dissabte al vespre resulta digne d'un judici militar senegalès. Però que a sobre tinguin els sants collons de fer-ho aixafant l'únic espai de pelis clàssiques no emès en horari matinal ja supera tots els límits.

Zapatero, tots al paredón ya!

Endogamia Virtual: la crítica con sangre entra

4 comentarios:

Anónimo dijo...

És innegable que els nostres diners de bons contribuents s'ha malbaratat d'una forma escandalosa en:

1- Programes de MERDA
2- Cubates de l'Àngel Casas al Selmo's.

Del primer millor no en parlem. La programació és vomitiva, només comparable a la mole de merda que estan fent a TV3. "Mar de fons" és per a retardats, aquella gasòfia que fa la Otero és digne de psiquiàtric i "El Cor de la Ciutat" ja fa temps que va perdre la dignitat.

Neteja, neteja!!!

Ah, per cert, ahir vaig seure al sofà de pell en el que la Mònica Terribas va quedar desflorada pel seu actual marit. La cosa tenia el seu morbo, per a què negar-ho.

Nens d'endogàmia, passeu-vos per la sinagoga, estic segur que el nou post us entusiasmarà.

Aleix dijo...

Mitiquissim article! Quin gran descobriment aquest votamicuerpo. Graciasm por este sueño!

Pansete dijo...

Brillant post, friend from the sinagogue (li deixaria escrit al seu blog però l'aplicatiu fa el capullo).

Anónimo dijo...

Quan estudiava Criminologia, vam ser invitats a un dels programes de merda de l'Àngel Casas. En principi havíem d'intervenir per denunciar un problema en l'homologació de la carrera i blablabla. Finalment, en una trampa fastigosa, ens van col·locar de públic perquè havien de parlar de la delinqüència (així, en general) i quedàvem molt bé.

Vam protestar i no ens van fotre cas, així que ens vam quedar de púbilc enfotent-nos del Casas. El regidor ens va cridar l'atenció i vam amenaçar d'anar-nos i deixar el públic buit.

Buit? No!

Hi havia una espècie de marrec igual que el de la foto de Kesoytiza que va cridar-nos: "L'Àngel Cazaz éz un gran precentador i ez meresh un rezpecte perquè té un trajectòria invidiable".

Aquí teniu el fan/menor corromput.

Subscribe