4:47 p. m.

Un millón para el mejor (bueno, no)

Publicado por Aleix |

A veure, no sé si heu estat atents a aquesta oferta:


El que diu el noi amb el mateix terapeuta de la parla que Montilla  és totalment cert: per cada cursa del mundial GP2  que guanyi, et donen un 0,10% extra d’interessos. Dit d’un altra manera, les caixes s’han passat al món de les apostes esportives.

Que jo sàpiga aquesta és la primera vegada, però segur que en vindran d’altres. En el mundial de fungol crec que ja donaven alguna mena de premi si Apaña guanyava, però aquest és el primer cop que un resultat esportiu és l'únic al·licient a l’hora de contractar: el dipòsit comença amb un 2 i pico normalet però pot acabar en quasi un 5- si tots els altres participants moren en un xoc massiu en la primera cursa i el pipiolo aquest guanya totes les curses, naturalment.

You win!

Com a aposta és bastant cutre, però el missatge és clar: els bancs ja passen olímpicament de fer veure que saben del que parlen. Si vols guanyar calers tens tantes possibilitats comprant accions a la borsa de Tokio- ups-  com aposant a les carreres. De fet, al pas que anem, tens moltes més probabilitats apostant (al canòdrom, a quantes patades rebrà Messi abans del minut 15, als xinos, a les xines…).

Jo casi que cancel·laria qualsevol dipòsit “garantit” d’aquests i directament aniria al tema: apostes per SMS, cues als caixers per apostar abans que comencí el partit, vamos, lo que vindria a ser normal en una república bananera com déu mana.

Ja està, no tinc res més a dir.

Endogàmia Virtual: Tot al negre.

7 comentarios:

MrBlonde dijo...

El noi no és molt animat parlant, però el que fa que soni tan "montillesc" és que és de Cervera, i té accent de Lleida que no sona com el que estem acostumats a sentir els de la zona central.

Aleix dijo...

Què??? Ara deixen sortir a la tele als no barcelonins? On hem arribat a parar...

Josep dijo...

Les cartes del tarot també formen part dels models macroeconòmics.

c.e.t.i.n.a. dijo...

A mi me la van oferir.
Vaig respondre que preferia jugar al pòquer.
Després em van oferir un dipòsit ques especul.la amb aliments
I aquí ja directament els vaig engegar a la merda

Aleix dijo...

Estic convençut que el següent dipòsit serà una especie de ruleta russa geopolítica: "endevina el proper país que patirà un desastre natural i emporta't una torradora wifi!".
Per quan un extracte de nòmina enformat rasca y gana?

Pansete dijo...

Comparar l'economia global amb una casa de putes deixà en mal lloc a les pobres meretrius.
Per cert, avui faré una escapadeta a veure "Inside job". More on Facebook.

Dr. Muerte dijo...

Jo crec que el següent que faran serà regalar un gall per a la propera baralla que ells mateixos organitzaran una tarda dins la mateixa oficina per a tots els que contractin un pla de pensions.

Subscribe