9:09 a. m.

TDSPTS (però molt)

Publicado por Aleix |

A risc de semblar el Forocoches (arriba Chimo!) aquesta perla d’en Doc Death mereix una consideració. Si Guess her muff ja apuntava el que en podríem dir una “tercera via feminista” (sí, just la via que us imagineu), aquest Is she filthy? agafa la via i en fa una autopista alemanya. La pregunta és retòrica, es clar, no es tracta de saber si la noia és porcota, sinó fins a quin punt.

La xunga és la de la dreta

Ara arriba el moment en que em quedo parlant sol, perquè tots (i totes, que ens coneixem) esteu repassant la web de dalt a baix amb una sola mà. Repasseu, repasseu… ja que hi sou, arribeu fins a la nº 969, si us plau…

Ups

Oju que venen de cantu. La nostra dilatada experiència ja ens ha entrenat per assumir com la cosa més normal conductes que semblen sortides del fons de Mordor, i tot i així, a la que arribem a la cosa aràbiga hi ha com un mal rollo primordial, una espècie de con mahoma hemos topado que acaba sent més inquietant que veure una octogenària amb una xíndria al cul.

decepcio Potser n’hi ha més de catalanes

La cosa del burka remou, amics. Un guarrote de tomo y lomo com en Sarkozy els vol prohibir, i gent amb el nivell de sado-maso de Esperanza Aguirre els cremarà a la Plaza Mayor a la que algú es descuidi. Algo té això de veure dones tapades que posa nerviós el personal. Hi he donat voltes durant tres segons i he arribat a la següent conclusió: el que inquieta no és pensar que amaguen alguna cosa (d’oh) sinó trobar-se cara a cara amb l’austeritat.

Mireu totes les altres afotos de la web, ara cordeu-vos els pantalons i respongueu, quantes d’elles feien cara de series? La cosa occidental es basa en el catxondeo, en la gent que riu perquè sí, a ser possible vestint (poca) roba de coloraines. Alegria. Je je ji ji. Fins i tot veure una iaia viuda de poble ens sembla de lo més kitch i almodovariano, tot passa pel sedàs post-irònic-te-pillo-esa. A la crisis, buena cara. Akí no se abla de krisis. Etc.

Però, ai!, els burkas dels pebrots ens aixafen la guitarra. Tots negres, sense cap complement ni un trist bordat de flors. Res, a pa i aigua. I, es clar, això talla el rollo. I la calor que fan? Amb lo monos que son els tops de Mango aquesta temporada!

Res, elles erre que erre. I a sobre tot el dia amb cara de series, ni un txiste ni un txascarrillu a la barra del bar. I de què parles? Aquesta gent veuen fútbol? Ja saben qui és la Belén Esteban? En tenen de Beléns Esteban a casa seva?

Ja ho veieu, tot és molt difícil. Per això, xoca i sorprèn veure un burka a Is she filthy? Aquesta gent fan guarrediras?

Per fortuna, no tot està perdut, acabem de trobar el pont de diàleg entre cultures que necessitàvem, el tema de conversa que ens acostarà l món islàmic:

 74-2

Si te la xupen amb un vel, dóna més gustirrinin?

Ara si podem dir tranquils, TDPTS, Alà és gran!

Endogàmia Virtual: A mi madre ni mentarla

3 comentarios:

Unknown dijo...

No us perdeu tampoc aquesta.

Aleix dijo...

El detall de la Alá-Cola no te desperdici. Gran troballa!!

Pansete dijo...

Doncs ves tu per on, jo sempre que conec una mossa em pregunto el mateix: serà molt/força/ni l'un ni l'altre/una mica/gens porcota? Mai tinc, però, l'oportunitat de comprovar-ho :-(

Subscribe