6:06 p. m.

Fills de la gran puta (un article serè)

Publicado por Aleix |

Fa setmanes que tinc moltes ganes d’escriure una entrada cagant-me en els fills de puta que omplen les ciutats d’obres gratuïtes per mantenir ocupats als paletes aturats i simular que sortim de la crisi (a través del mateix sistema que ens hi va portar, brillant).

¿Entiende el conceto?

I mira, avui serà aquest dia: A veure, putus subnormals, voleu deixar de tocar els collons al personal empantanegant els carrers amb les vostres merdes d’obres inútils? Encara que sembli mentida, encara hi ha gent que treballa en aquest putu tros de món, a qui li toca els ous de mala manera veure com ens putejeu la vida amb la vostra merda de carrers tallats i soroll infernal matí i tarda!

mapa obres Les coses grogues son obres, no regidors d’urbanisme subnormals

Tothom sap que quan venen eleccions els cacics de torn reserven una part del que es gasten en putes i coca, i encarreguen que s’aixequin tres o quatre cantonades per simular que han fet alguna cosa durant el seu mandat. La plebs estem més o menys resignats a aquesta tocada de collons en nom del progrés (i boniques comissions a constructores regentades per cosins), però això ja no li cola a ningú: abans reien entre dents a porta tancada, ara és com si sortissin al carrer amb un megàfon i es partissin la caixa assenyalant-te amb el dit mentre bramen “Mira aquest idiota, em votarà el més que ve!”.

Ironia anglesa

Mireu mongers, tot sabem que sou completament incapaços de resoldre el putu país de paletes i cambrers que tenim. Que no fotreu absolutament res fins que la UE us obligui, i encara anireu fent el remolón, a veure si cau alguna ajudeta extra. Però que a sobre tingueu els sants ous de cagar-vos literalment a casa nostra, impedint a la gent caminar tranquila, boicotejant les entrades als comerços i perforant els timpans de tot el que treballa al costat d’una finestra és de fill de puta integral.

Però mira, per una vegada us menjareu vosaltres el cagarro. Ja s'estan filtrant els primers resultats de la votació kumbaià que heu muntat per fotre enlaire la Diagonal  i us estan donant ben bé pel cul.

Amb el que segurament no està satisfet l'ajuntament és amb els primers resultats a peu d'urna. L'opció C (cap de les anteriors) es perfila com la gran vencedora dels comicis, molt per davant de les altres dues opcions de reforma (la A, bulevard, o la B, rambla).
Una enquesta realitzada per EL PERIÓDICO durant la primera jornada entre 100 votants a 10 centres mostra que l'opció C s'imposa amb el 79% dels vots. La mostra, que es continua realitzant en aquests moments a 10 centres de votació, confirma aquesta tendència.

Ara vindrà algun hipster a dir que la Diagonal ha de ser un passeig per els nens i les cabres en comptes d’una via ràpida per travessar la ciutat. Heu mirat els dissenys? Podeu triar entre passejar entre cotxes, o passejar al costat dels cotxes, mira, com ara però sense dues-centes terrasses plenes de guiris menjant paellador.

Ei tio, però amb un carril bici exclusiu!

 

Això si, carril bici que no falti. Heu intentat amagar la opció c i us estan fotent enlaire el referèndum guais. Amb els oficinistes de l’eixample podreu, però els nens de d’amunt la diagonal son un os més dur de rosegar del que us pensàveu, colla de julais.

Ja us està bé, mamons. La vostra falsa culpabilitat proletària us ha impedit fer la cacicada directament i ara esteu pagant les conseqüències de la farsa democràtica.

 

Endogàmia Virtual: A mamarla.

3 comentarios:

Unknown dijo...

Doblement fills de la gran puta, perquè els mitjans de comunicació actuen com si a la resta de catalans, aquells que no som de Barcelona, ens importés una puta merda la Diagonal.

Que si portades de diaris, telenotícies, tertúlies a la ràdio... A cagar amb la puta Diagonal.

Opció D: Que la converteixin en un camp de naps i que se'ls vagin fotent pel cul un a un i en diagonal. L'Hereu, els periodistes i la mare que els va fotre.

Pansete dijo...

Maese Aleix, el veig enutjat. Vigili que queda menys pel dia D i crec que no entra dins de les tasques del padrí casar-se amb la núvia degut a que el novio està a dos pams sota terra per culpa d'un "infartu". Ara, com que jo a vosté l'aprecio, faria l'esforç.

Aleix dijo...

A veure, ho intentarem... respira, aspira, respira... FILLS DE LA GRAN PUTA MAMONS DE MERDA!!!

No sé per què, no acaba de funcionar. Mira que és raro...

Subscribe