12:34 p. m.

Visca el plà Bolònia!

Publicado por Aleix |



Companys, germans tots, donem-nos les mans després de rentar-les amb sabó i salfumant. Tota la setmana donant pel sac amb les protestes estudiantils (sic),les pancartes, la gent (sic) menjant bocates de choped al hall universitari... vamos, tota la mandanga pseudorevolucionaria de sempre i s'ha passat per alt el fet més important de tots i el que ens fà cridar Visca Boloña!
Amics, Rúsia va firmar la Declaració de Bolònia l'any 2003!!!


Gent que no ho pilla

No? Recordem que la declaració de Bolònia implica el reconeixement de les titulacions a nivell internacional. I que, per tant, permetrán a un titulat rús exercir aquí sense problemes.


...

Encara no? Senyors, els presento la filologa i etimologista Maria Orlova:


Ahí estamos

Fins el moment en que s'apliqui el Plà Bolonya, la pobra Maria es veu obligada a sobreviure montant-se uns videos caseros que expliquen l'origen etimològic de paraules angleses. Si, és trist, però ja sabeu que els titols universitaris son paper mullat. No diguem els de lletres! Així que la Maria espera amb candeletes el moment en que el plà entri en marxa i pugui venir a donar classes a la UB. Aquests estudiants (sic) estan negant el pà a profesionals qualificats!


Sigueu solidaris, coñe!

Mentre el dia somiat arribi, la María seguirà subsistint amb el seu programet i els quatre duros de l'AdSense. Explicant-nos, per exemple, l'origen del mot empordanès AK-47:


Ara sé d'on va treure l'anècdota dels soldats russos i els soldats ianquis, Dottore...

Movilitzem-nos doncs, amb solidaritat amb tantes i tantes filologues ruses, txeques, hongareses i ukranianes. Visca Bolònia!

Endogàmia Virtual: El pes de la palla.

1 comentarios:

Unknown dijo...

Ah, la docència...

Subscribe