10:37 a. m.

Al.là és gran

Publicado por Aleix |


El pla és que publiquen un llibre, però el més important és que ens deixen en pau!!!


A la puta calle

Ah... Silenci... Quants esputs sanguinolents, quantes ganes d'esclafar la pantalla, quants moments d'odi en estat pur. És difícil trobar una sola il.lustració, així que he buscat un vídeo a l'atzar i ha sortit aquest, dedicat al sr.Brillant:


Silenci amics, desapareix, però els individus (?) que el segueixen encara respiren. Gent com aquesta:

Pitjeu si un atreviu

Tinguem present que tots aquests comentaria es referien a aquesta persona (?):


Puri acuda a la caja 3, por favor...

Amics, em sento envaït per emocions contradictores. Per una banda, servidor creu una mica més en Déu avui, però per l'altra... No sé, això de desaparèixer sense més... Sorpresa Sorpresa ho va fer a lo gran, implosionant en THX via llegenda urbana colossal que ja és patrimoni de l'humor castís. Silenci, en canvi, es limita a fet *puf*, una llufeta ridícula, mal anunciada, sense merder, ni vídeos a lo Pedrojota, ni res. Tenint en compte la quantitat de bilis negríssima que ha generat, el just hagués estat un final cataclismic, amb la idiota aquella cridant com una histèrica pels platós, amb acusacions de tràfic de blanques, negres i grogues, amb la Terribas sortint després del TN assegurant que es depuraran responsabilitats... En fi, un FINAL, i no la cosa aquesta que ens han col.lat.
Tenint en compte que el sentit de l'espectacle catalanet és el que és, Endogàmia Virtual, secció Servei a la Pàtria, proposa un pla de rescat. Un Gottendamerung com cal, que de passada inauguri una tradició. El Bibiana Stalking.


Una imatge de silenci

El Bibiana Stalking consistiria en un escuadró d'estudiants, escriptors, o altra gent amb temps lliure, dedicat a perseguir a la cosa aquella tot el sant día fins a generar-li un quadre clínic d'ansietat. Naturalment, tot quedaria grabat de forma convenient, per difondre el descens als inferns de la individua (?) i recollir tots els highlights: el primer crit histèric, el primer coma etílic, la primera fuga de la clínica de rehabilitació...


Descobrint les noves tendències en politoxicomania

Quan comencem?
Endogàmia Virtual: En el fons som uns sentimentals

4 comentarios:

Unknown dijo...

Diuen que el cancel·len perquè va sortir Giovanni Dos Santos parlant de Giotto i de com el bateria de Franz Ferdinand li havia portat en CD totes les pelis de Manuel de Oliveira.

Aleix dijo...

Fomentant la pirateria!!! No m'estranya que l'eliminessin ipsofactament.

Això, i la presentadora és un tio.

ed dijo...

Ja sabeu què regalar aquestes navidats? heus ací la solució:

http://www.actar.com/index.php?option=com_dbquery&task=ExecuteQuery&qid=2&idllibre=3939&lang=es

perquè tot hom se la pugui pelar furiosament mentre s'imagina l'última tendència en violacions contranatura

Aleix dijo...

Vostè està fet un artista. I no li dic com a piropo.

Subscribe