9:25 a. m.

El fet diferencial

Publicado por Aleix |



Ja sabeu que a Endogàmia som una mica pesadets amb les temàtiques, però es que ens ho deixen en safata...

Europa, aquella cosa rara que surt en els llibres d'història contemporània, vol ser guay. Cal ser guay, amics; cal ser, si es que es pot, més guay que ens americans. ara que el quocient de gauyitat ianqui sembla que va a la baixa, digueren els europeus, podríem aprofitar per donar un coup de grâce (això ho va dir el delegat francès, i els demés van assentir amb aquell mig somriure de complicitat europea estil "te pillo esa, estimat col.lega europeu").

Que fer per ser guay? Podem ser gays -digué el delegat alemany (que, secretament recelós dels somriures de complicitat rebuts per el seu col.lega francès, intentà en va un joc de paraules. Per escarni propi, l'únic que va riure va ser el cambrer hispànic que servia les aigües).

Passats uns segons, el delegat finès va trencar el gel amb una nova proposta- i si fóssim guays fent el guay?

La darrera vegada que Europa va intentar fer el guay

Alguns delegats van remoure's incòmodament en les seves cadires, però el delegat finès prosseguí, impertorbable. Potser si que Istambul no va ser una gran idea -digué- però al menys ho vàrem intentar, no? De totes maneres, no us proposo res tan suïcida. Mireu, ma germana no fa més que enviar-me videos de Internet de gent fent tot de tonteries amb ampolles de coca-cola.

Extreme goatse in Dublín

Molts més delegats ens remogueren aquesta vegada, encara que no estava del tot clar que els moviments indiquessin reprovació. El delegat finès, impagable, acabà -Podríem crear una especie de canal de tele a Internet on penjessim els nostres vídeos fent coses guays, no sé, enviant-nos missatges per mòvil en les sessions plenàries, fent pintades als lavabos d'Estrasburg...
Apreciat Mikka -comentà el delegat suec, sempre atent a la possibilitat de seguir honrant la noble competició entre suecs i finesos- la vostra proposta, per bé que un tant esbojarrada, conté la llavor d'una gran idea. Comparteixo el vostre suggeriment sobre el canal de televisió, però potser podríem trobar continguts menys... sudistes, no sabria com dir-ho... més europeus.

Quelcom que expressi el nostre fet diferencial, voleu dir -interrompí el delegat Norueg, sempre atent a la possibilitat de seguir honrant la noble competició entre noruecs i suecs-, quelcom més cultural, potser?

Més gastronòmic? -aportà el delegat belga, recreant en la seva imaginació la taula plena de viandes que projectava en el casting de productes.

Potser més cinematogràfic, -comentà el delegat alemany, disposat a esborrar tot record de la seva brometa fallida- ja sabeu, ara que els americans no fan més que rodar a Europa, podríem tornar-los-hi. Recordar a tothom perquè Europa és el centre de la veritable tradició fílmica.

Quina gran pensada, Klaus! -celebrà el delegat noruec- el cinema ens va perfecte! Fins i tot podríem aprofitar l'avinentesa per quedar bé amb els espanyols i posar alguna cosa del director gay aquell que tenen...

El delegat alemany, temorós de que la nova menció al tema gay els recordés la seva espifiada anterior, reaccionà veloç- Sí, però, què diem del nostre cinema? No podem parlar de gaires títols, i no es pot dir que destaquem de forma especial en res... Què tenim nosaltres que els ianquis no tenen?
Mon amis- somrigué el delegat francès, donant-li un cop d'ull al culet del cambrer hispànic- Em penso que ja sé que fem millor que els ameriquens...



Endogàmia Virtual: Per la cultura amb alegría

5 comentarios:

Pansete dijo...

No em diguis que han agafat polvos de diferents pelis europees... ¡perquè jo he reconegut fragments d'Amélie!

¡Claro que sí: asina follemo en Uropa!

Pansete dijo...

Per cert: ¿com és que no han afegit cap fragment de la vasta obra del gran cineasta europeu de referència pel que fa a la representació de la corporeïtat postmoderna, és a dir, Rocco Siffredi?

Aleix dijo...

Recordem que l'entrada d'Italia com a membre de ple dret encara és font de llargues discussions en el si d'Europa.
De totes maneres, comparteixo que s'haguessin pogut estirar una mica (perdonin el xascarril)

mrpage dijo...

Jo eliminaria totes les escenes de sexe de les pelicules de no-sexe. Quan les veus amb la familia t'incomoda d'una forma terrible.

Aleix dijo...

"Mama! L'albert ja torna a tocar-se!"

Subscribe