12:30 p. m.

Dimes y diretes...

Publicado por Pansete |


8 comentarios:

Aleix dijo...

Per algun motiu completament indesxifrable, l'article-jeroglífic del gran Pansete ha destrossat el blog sota Firefox. Per algun motiu encara més esotèric, el post es pot contemplar en tot el seu esplendor sota Explorer. El Servei Tècnic Oficial d'Endogàmia es declara en vaga de zel i per primera vegada en la seva història, encomana pagar tribut a Gates per gaudir d'aquesta magna obra.

Aleix dijo...

El Servei Tècnic Oficial d'Endogàmia es congratula a sí mateix per la seva extraordinària eficàcia en la resolució de conflictes i es concedeix un auto-augment de sou retroactiu.
De passada, el Servei Tècnic Oficial d'Endogàmia recomana al senyor Pansete que la propera vegada que vulgui fer una cosa d'aquestes es limiti a vincular directament les imatges de la web, i no les puji a Blogger com imatges noves, que l'aparatu s'atabala i fa el tonto

Pansete dijo...

Ok, amic, déu t'ho pagui!

Unknown dijo...

Anasagasti com a guionista de TV ja!

mrpage dijo...

Seria bo que el "segrestesin" a ell (...) i despres el pelessin a lo Miguel Angel Blanco.

Anónimo dijo...

Aquest paio rei? El rei és Elvis. Jo l'he vist aquest dies a Las Vegas, treballa a una capella, va casar uns amic meus.

Quan vulguin, ofereixo entrevista, asseguro no tindrà desperdici.
Tags del meu viatge: Luxuria, Apocalipsis, Doble Pito

Tornant de l'antesala de l'Holocaust de la civilització occidental, petons amb regust a destrucció (jugar, matar, consumir, fornicar... más de lo mismo...)

Les amo profundamente

Pansete dijo...

Sergi aka "The Man" is back! Li prenc la paraula (i si es descuida, l'Ipod, la cartera i la senyora). El convidem a escriure el post "I survived to Las Vegas" que serà degudament penjat en el seu moment. No s'acceptarà cap text que no vagi acompanyat d'imatges...

set sota zero dijo...

Magnífic muntatge.

Subscribe