1:40 p. m.

Etologia avançada

Publicado por Aleix |


Hola amics!
Benvinguts a un altre capítol de "l'especie humana, de cap a la bassa". Avui tractarem un tema que segur farà les vostres delicies; les Festes de la Puresa.


De parranda

No, aquesta mena de festes, no. La Festa de la Puresa (també conegudes com el Ball de Gala de la Puresa) es una bella trobada familiar on el papà de la criatura jura preservar la puresa de la seva filla, i la nena respon amb un vot de castedat fins el matrimoni. Tal qual amics!



Bailar pegados es bailar

Evidentment, com a yankis que son (perquè ho havíeu esbrinat, oi?) no son capaços de fer una cosa d'aquestes sense muntar un sidral de tres parells de collons, amb vestit de gala, carpa d'aforament record, un grup instrumental al complert i un anell. Si senyor, un anell de castedat.


M'encanta el detall de les creus

I ja la tenim liada. Els fonamentalistes cristians mai perden una oportunitat de negoci, així que es lien a fer cerimònies massives, organitzar trobades, crear merchandising (!). Lo milloret, vamos.
Els megacracks en això son els catxondos de Generations of Light, una web que ha de ser visitada de cap a rap, amb parada obligatòria en la secció "View our videos". això si que es una verdadera proba de fe!


Com no podia ser d'un altre manera, venen el kit per fer cerimònies a casa (inclou video, llibre, espelma i una caixeta decorativa molt mona)

Totes i cadascuna de les seccions de la web mereix un anàlisi en profunditat. Per no destruir totes les neurones de cop, ho deixarem amb una bonica cita de la pregaria paterna (en rigurosa V.O.)

I, (DAUGHTER'S NAME)'S FATHER, CHOOSE BEFORE GOD TO COVER MY DAUGHTER AS HER AUTHORITY AND PROTECTION IN THE AREA OF PURITY. I WILL BE PURE IN MY OWN LIFE AS A MAN, HUSBAND AND FATHER. I WILL BE A MAN OF INTEGRITY AND ACCOUNTABLITY AS I LEAD, GUIDE AND PRAY OVER MY DAUGHTER AND MY FAMILY AS THE HIGH PRIEST IN MY HOME. THIS COVERING WILL BE USED BY GOD TO INFLUENCE GENERATIONS TO COME.

Impossible deixar de pensar en Humbert Humbert


I aquest somriure, pillín?



Ei, això és fer trampa!

Com que no he pogut trobar el merchandising tal qual, millor ho resumim en el video d'un aquests programes que en Buenafuente es mira per agafar idees:


Moltes gracies i recordin, insertar el penis en la boca de la filla mentre dorm també es considera sexe!

PS: Gracies a Nomepuedocreerquelohayninventado ha descobert una joia anomenada GodTube (que si, en serio), on es recull amb tot detall una d'aquestes ceremonies. Atenció al jurament de la filla: "... to remain abstinent untill the day I give myself as a wedding gift to my husband"

Endogamia Virtual: En las montañas de la locura

1 comentarios:

Pansete dijo...

Però... què li està passant al món, amics?

Subscribe