12:00 p. m.

Elogi del zero

Publicado por Aleix |





Això d'aquí és un zero. Segons els indis de la Índia, denota "un lloc buit"





...



El zero dona voltes pel planeta des del 876 dc, però per algun estrany motiu, l'Europa medieval no es va sentir al·ludida per el tema. Existint una cosa tan divertida i amena com l'horror vacui, quina cosa tan pelma això de "la creación del mundo a partir de la nada". Ecs.





Creant a partir del no-res



Afortunadament, el zero torna al lloc que mai hauria d'haver abandonat, gracies a ZP Friends: Educación elimina el cero de las notas finales de la ESO porque la evaluación es sumatoria





Imatge equívoca



Ahí, con un par:

“La evaluación continua mide el progreso del alumno desde su entrada hasta el final de curso y no se trata de exámenes concretos”, explicó a Europa Press el subdirector general de Ordenación Académica del MEC, Juan López.



Si senyor. Li ha faltat comentar que un cero té uns efectes emocionals molt negatius sobre la fràgil ment dels nostres Jonathan Miguels, i que dóna a entendre que el professorat no s'implica en la transmissió de coneixements a l'atent alumnat.





L'atent alumnat, rebent l'impacte de la noticia



Endogamia Virtual celebra aquest augment del 100% en la nota final d'un esfereïdor percentatge dels nostres nanus, amb l'alegria i la xaranga habituals. El que no acabo d'entendre és això que deia Juan López sobre aquesta cosa anomenada "examen". Es un nou invent socialista?







Endogamia Virtual: Un 1 a l'esquerra

6 comentarios:

Unknown dijo...

El que s'ha de fer és reimplantar el bon clatellot.

Senyor Giménez dijo...

Ja no es pot ser ni un "loser" com deu mana.

Jo un cop vaig treure un -40 en un examen de geografia d'Espanya, d'aquells que havies d'assenyalar les coses en un mapa. Cada error era un punt negatiu. Quan van donar-me l'examen ho vaig celebrar amb els companys (que havien tret -20 o -30) i la senyo em va fotre un carquinyoli, i això que estàvem a l'institut. Això dels negatius també ho han eliminat?

Aleix dijo...

Evidentment que no hi ha numeros negatius! Que insinuar? Que un alumne pot acabar el curs pitjor del que l'ha començat? Vostès és com a mínim anticonstitucional i ademocràtic!

Anónimo dijo...

El que falla de debò són els propis estudiants. Fa anys, quan era petitot (principis dels 90) si miraves a un nen més gran que tu et queia un clatellot. L'últim any d'institut (mitjans 2003), els crios et venien, et fotien una puntada a la cama, et deien fill de puta i no els podies tocar. Immunitat total tu!

mrpage dijo...

Els nens? Ara ja follen a les aules. No sé on vaig llegir el cas d'una nena que a l'escola cobrava 5 euros per mamada sense empassar i 7 euros per mamada empassant.

Jo, al meus anys mossos, ni tan sols me la pelava quasi bé.

Senyor Giménez dijo...

Què filla de puta, a sobre que empasant-s'ho s'estalvia l'esmorçar va i cobra més.

Subscribe