10:08 a. m.

Kitch 2.5

Publicado por Aleix |



Amichs e amats, avui; Endogamia Virtual: entretiene y ameniza el tiempo muetro hasta la hecatombe final, us porta un document de investigació sobre aquest que és Delfín Quishpe, aka, Delfín hasta el fin, l'ésser que ha fet bona aquella frase de "si ajuntem mil monos i els donem una guitarra, un d'ells composarà temes de Kamela".

I es que Delfin es una estrella mediàtica globlal, tal i com demostra en la seva portentosa web:

Delfin Quishpe, cantautor ecuatoriano, oriundo de San Antonio de encalado Cantón Guamote Provincia de Chimborazo, abandona la escuela cuando tenia tan solo 10 años, edad en la cual empezo a desarrollar sus dotes artisticos. En aquella epoca Delfin daba ya sus primeros pasos como cantautor profesional, ya que cantaba en bingos bailables, kermesses y todo tipo de festividades publicas, deleitando a multitudes.

Hoy por hoy, Delfin es un artista de la talla de Ricky Martin, Shakira, Juanes, entre otros.

* Llamar con 1 semana de anticipación, ya que Delfin esta muy ocupado amenizando bingos bailables


Vamos conmigo, "Cuando me fui a Nueva York, fué pacontrarme con mi amorcito..."

Pero el que avui ens fa recuperar aquest one hit wonder del segle XXI és el seu multiorgásmic blog, condemnat ipso facto a ser guia espiritual d'Endogamia. Hi ha tant, tant... Imagineu-vos la Biblioteca de Babel, adquirida pel Sha de Persia i decorada per Agata Ruiz de la Prada, i us fareu una idea del que amaguen els seus racons. Heus aquí un Very Worst of Delfin, the blogger:


Eva Nasarre + Hugo Chavez

1. Delfín, embaixador de la Pau:

El nostre ídol és un personatge compromès amb el medi ambient i el respecte als drets universals de la chinchilla. Nogensmenys, Delfín porta els seus missatges de pau i fraternitat de país en país, i de continent en continent, qual Brad Pitt tercermundista, amb aquell saber fer que el caracteritza:

Fent punts per substituir Luís Aragonés a la selecció espanyola

Com a bonus track, un document imprescindible, l'origen secret de Delfín

Atenció a la cadira de plàstic...

2. Delfín, artista de la humanitat:

Els grans clàssics demostren que ho son en la mesura que poden ser revisitats sense perdre la seva força. Si això és cert, "Torres Gemelas" ja és al panteó de la música, al costadet de la Unchained Melody i l'Imagine. La llista de covers i remixs del hit sembla no acabar-se. Des d'una versió instrumental, digna de figurar en el proper Mario Bros...

Per quan una versió made in Daxa?

... al trance més radikal...


... a el seu moment "café del mar", com no:

3. Delfín, polifacètic:

Hem deixat el millor pel final, el nou tema de Delfín, un clip rodat amb molts més mitjans que "Torres Gemelas", però amb la direcció d'art que ha fet gran aquest artistàs. Una oda a l'amor sincer entre un pastor indi i la seva cabreta, adornada amb fragments de la seves gires pel continent germà. Visita a la acadèmia de OT, ja!


Endogamia Virtual: hasta el infinito y más allà

2 comentarios:

Pansete dijo...

Ja sabia jo que els tallers d'art-teràpia per a disminuits psíquics i malalts mentals no podien portar res bo.

Kesoytiza dijo...

Llista de prioritats de Delfín:

1: Dios.
2: Mi família.
3: Mi trabajo (o sigui ser "cantautor").

Misericòrdia.

La pregunta de milió: Quan veurem en Delfín a la tv fent el "freak"

El que sí que és cert és que crec que aquest paio acabaria omplint el palau Sant Jordi.

És més, estic per contractar-lo jo! Amb els número d'equatorians que hi ha a Barcelona em faria amb un bon grapat de doblons d'or!!

Subscribe