12:56 p. m.

De la eugenesia com una de les belles arts

Publicado por Aleix |



Ja li hem donat voltes més d'una vegada pero mira tu, igual que València, és un tema que torna un cop y un altre. L'excusa d'avui per fomentar l'extinció de l'espècie ens ve d'Alemanya, un país procliu com pocs a generar éssers amb visions alternatives de la realitat. Potser per això van ser precisament ells els primers en portar-ho a la pràctica.


Endogamia Virtual, en la cúspide: 0,0 kinders

Però, ai, qui renega del passat la torna a cagar per la mateixa banda: en una bella zona suburbial de la Germània campa feliç aquest Hannibal Lecter Jr:

Si es que... imagino que al final, la Supernanny de torn procedeix a la lobotomia, o el deporta a Chechènia o algo així. Des de les nostres humils llars, una salutació al wunderkind Lukas; la culpa es de tons pares, per tenir el Mein Kampf aguantant la pota que balla del menjador.

Endogamia Virtual: una família feliç des del 2005

7 comentarios:

Unknown dijo...

Quina dicotomia té el pare (que és León, un dels replicants de Blade Runner):

-Clavar-li un mastegot que li faci giravoltar les cervicals i endreçar el monstre.

-Presentar-lo al Campionat del món sub-7 de Vale Tudo, i esperar que el nano els retiri.

Kesoytiza dijo...

Aquesta tendra escena m'ha recordat aquell acudit:

"Què fem amb el nen, doctor?"

"Mudin-se a un altre país i no li donin la direcció a aquest maleït fill de puta".

Per cert, cal que la "Supernnany" sempre sigui igual? O és la mateixa que aprèn idiomes i passeja pel món impartint bons consells?

Aleix dijo...

La clonació de supernnanys és un fenomen a estudiar, si senyor. Personalment, em fascina que tots els països del continent europeu hagin adoptat la versió "pal d'escombra mal follada", mentre les britànics van pels puestos amb aquesta actualització de la dida de l'Escurçó Negre que és Jo Frost. Una mostra més de l'austeritat europea, o una forma subtil d'evitar escenes escabroses estil "mama, el papa porta dos hores tancat al lavabo amb la senyora aquella i jo em faig pipi"?

Kesoytiza dijo...

Per cert, no sé com portareu la llengua germànica, però en Lukas, mentre el seu germà està emulant un altre mite de nen alemany, (aquell dels vidojocs d'ordinador)diu:

"Odio el pare i em menjaria la mare".

I em temo que no a petons.

Pansete dijo...

Aquest crio hauria fet carrera 60 anys enrera, al seu país. No vull ni imaginar a quines altes instàncies de poder podria haver arribat. Llàstima, s'ha perdut un nom als llibres d'Història de la Barbàrie.

Endogàmia Virtual: creixeu però no us multipliqueu.

Pansete dijo...

Y su contrario: hi ha un moment en que la Supernnany se'l mira amb cara de "maldito cabrón, si te hubieras llamado Spielzman o Perlman hace sesenta años, tu hubieras sido el primero en acabar como pastilla de jabón".

Unknown dijo...

Aquest nen, de gran, conduïrà un camió per tot Europa i anirà agafant prostitutes a carreteres de segona.

Subscribe