7:51 a. m.

V de Vamoshombrenomejodas

Publicado por Aleix |

Ja veig que aquesta setmana serà un monografic de NoLogo: The moVie, així que, per estimular el debat sobre aquesta gran síntesi del nostre món, he anat a donar una volta per ca'n Adlo! (blog que ja tardeu en vistar, per cert) i he... recuperat algunes imatges que segur, faràn les vostres delícies. Ah, V, quina lletra tan menystinguda... relegada al final de l'abecedari, amb gentussa com la z o la y quan tu, V dones forma i vida a alguns dels epicentres de la realitat. Serveixi aquesta flagarant apropiació del contingut aliè com un altre rehivindicació del teu paper cabdal!

La primera, com diuen, en la frente (ai no, que ara ja no...)La segona, la que estaveu esperant, pillines:El que no acabo d'entendre es com han pogut passar per alt una cosa com aquesta.
Ell
Lluitador per la llibertat en un món a punt del caos
Sol, davant l'amenaça del pensament totalitari
Un heroi s'alçarà en el moment en el que la seva terra més el necessita
Els homes poden neixer i morir, els ideals viuen per sempre

2 comentarios:

Pansete dijo...

Este blog empieza a hacer cosas raras: ayer, el post "De responsabilitas" apareció repetido dos veces durante unas horas; ahora veo que la respuesta que anoche hice a este mismo post quedó registrada entonces pero esta mañana ya no está... Mmmm... Putoblogger.com...

Aleix dijo...

El blogger s'ha passat tot el dia d'ahir donant pel sac de mala manera, pero ja se sap, a caballo sidoso no le mires el rabo!

Subscribe