6:13 p. m.

Molvanos todos

Publicado por Pansete |

Aprofitant que el Dottore ha estat a terres turques (i el més important: ha tornat!) seguim amb la temàtica Viatges que ja inaugurarem en parlar del "chou" del Phantom a (Vivaaaaaa!!!) Las Vegas i de la meva proposta de viatge iniciàtic-decadent-fins-al-suicidi (les Casetes d´Alcanà seran la nostra primera parada, Aleix).

Estic aquí, en fi, per parlar-vos de Molvania, terra descrita per molts com "un lloc desconegut per l’odontologia moderna". Tota una perla eslava que no hauríem de perdre l´oportunitat de conèixer. Ah, Molvania... no us sona? Bé, deu ser normal, tenint en compte que no existeix.

Us explico. Uns paios tingueren una idea genial: començar a fer guies de viatges de llocs que, atenció, no existeixen; en aquestes guies de viatges -que beuen clarament de les "Lonely Planet"-carreguen tintes amb un sentit de l´humor antològic. Us ho podeu imaginar? Com que sé que no,

http://www.molvania.com

Atenció: la cosa arriba al punt que Molvania fa uns anys va "presentar" un duo a Eurovisió que fou desqualificat. El delicte perpretat fou aquest:

És més: el cantant molvà ha tornat a la carrega amb "I am the Anti-Pope", culminació de la música satànica feta al bidet.

Realitat, ficció...? A banda de l´imbècil de Plató, a qui collons li ha importat mai aquesta qüestió?


Subscribe