1:11 p. m.

Fotre's catxondo a base de 0s i 1s

Publicado por Aleix |

Recollint el guant llenaçat amb gentilesa per Pansete-San, una nova mirada a l'Etern Femení des d'una vessant més... pixelada:



Si nens, heu llegit bé, "publish in this magazine". La perversió friki arriva a nous límits a través dels colegues de Second Life. Un dels seus membres (no precisament el més viril) s'ha muntat una revista porno virtual a través de les fotos que altres membres li envien dels seus personatges (perdó, "avatars" en bola picada).

El millor son les declaracions del paio, en plan Larry Flint de Santa Coloma de Gramanet: "I want people to be in the magazine as they are in-world, not as Playboy-styled, plastic products in exclusive packaging".



Jajajajaja...! Aquestes declaracions son per enmarcar-les...Pero no se vayan todavia, que aún hay mas:
"Second Life is so good, (in-game visuals) can be sexually stimulating for the viewer".

I la millor: "We're dealing with a limited user base that comes together in a limited space.... You could actually meet the people you see in the magazine."



El tema de les guarredidas pixelades dona per molt, tant com per dedicar-li un blog sencer. De moment, agafem amb una mà Bedord, i amb l'altre...

2 comentarios:

Pansete dijo...

Una persona a qui tinc en alta estima intel·lectual sempre em diu que el cervell no és pas una màquina epistemològica que estigui "dissenyada" per saber distingir el que és fals d'allò que és real.
És cert que, sobretot en termes popperians, no podem dir allò de "i l'exemple de l'Aleix confirma la seva tesi". Però tant fa: per ara, res s'oposa a acceptar la hipòtesi nul·la.

Aleix dijo...

Ja sabia jo que l'escolta sistematica de Il Divo havia de tenir efectes secundaris...

Subscribe