1:04 p. m.

Més Machinima

Publicado por Aleix |


Em sap greu, però es que porto dos dies veient sense parar de veure machinimas. Nens, this is the future.

Per rallar una mica més sobre el tema, dos links. El primer, el de una excel.lent revista online sobre la cosa, Machinimag, i, després, un altre link a les peliculetes aquestes:

Agarrense, Machinima experiemental. Vamos, lo que vindria a ser un documental del Guerín passat pel filtre del Half-Life. Només per això ja val la pena de veure, encara que al final et quedis amb cara de "això ho deu haber fet algú molt intel.ligent, perque no he entès una merda".

Igual l'Isra ens ho explica.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

L'Isra no sé què ha de comentar, si és una cabrón que mai participa... Sí, sí: tu, el boalleur hijoputa ése que nos lee y no nos escribe... Ai, Aleix y Pansete no tienen quien les escriba, como el coronel...
En fi, vaig veure la machihembrada aquesta que comentes i em sembla mooooolt interessant. Si tingués temps i humor, us proposaria de fer-ne alguna. Us proposo un argument? Mmmm... A veure... Imagineu-vos: tres tios, pimplats (of course) a la Paloma, ballant techno del bueno que després de deshidratar-se a gust. Van a menjar un croisant de xocolata similar a un engrudo que no passa "ni por éstas". I que, enmig de la nit, coneixen a tres boniques mosses de proporcions hercúlees i veu no menys varonil que els proposen de muntar un "menage a sis". No sé, és un inici. Com podria continuar? O és que ja sabeu el final? És un tema molt bonic i de vertadera trascendència universal, no?

Aleix dijo...

No hem d'oblidar bonus tracks com ara la possibilitat de participar en una baralla alcoholèmica per agafar un taxi, o (en un moment de gran lirisme), el drama de tres individus presumptament respectables intentant respirar en un local sense cap mena de ventilació. Ah, la maduresa...

Pansete dijo...

Maduresa que pot arribar a ser això: irrespirable. Sí: a tot porc li arriba el seu Sant Martí... Y yo no seré menys... porc.

Subscribe