Publicado por Aleix |

En serio, no. Tant se me’n fot si et veu a tu mateixa com una jove autèntica i rebel. Ets una niñata incapacitada per a l’actuació que ni és capaç de posar cara de mala llet en una foto com aquesta.

 

Així últimament sembla que molt de famosete li dona per ensenyar el dit. Molta famoseta, sobretot. Es veu que algun publicista ha descobert ara la foto de Johnny Cash fent el gamberro, i au, tota la canalla a imitar-ho.

Algunes ho fan com mig dissimulant…

Altres en plan “aquí estoy yo con un par”…

I altres… bé, altres…

 

Per últim, hi ha aquesta imatge desconcertant:

La plana de Perdidos està… enfadada? Contenta? Estava enfadada i a mig gest ha recordat un acudit molt bò? És una tia rara que que es fot tres JBs per esmorzar i així acaba? 

Ni idea, tu. Jo personalment no acabo d’entendre aquesta mania de fer-se la punk quan s’és una floreta del bosc. Si nostrusenyor t’ha donat una careta de no trencar un plat, no intentis ser una radikal sense portar una bona taja a sobre:

Per si un cas tu a lo tuyo, que estàs més mona.

Veus? Molt millor així que fent cara de choni, home, molt millor.

Endogàmia Virtual: Amants del fingering

4 comentarios:

c.e.t.i.n.a. dijo...

Ja cansa la moda aquesta dels famosos de fer-se el xungo. Tots disfresats de gent de barri, tots amb tatoos per fer-se el xungo, tots anant d'anti-tot però anant a las festes en limusine.... Quatre hòsties els hi donava jo!

Aleix dijo...

Té raó, a mi m'agrada més quan els xungos es fan el famosete (Xon Cobra, er Rafa de Mujeres Hombres y Cabaras, etc)

Senyor Merdevalista dijo...

Cagunlaputa... La foto de l'Alley gairebé EM FOT TRALLAR!!! Collonnsssssss...!!!

Anónimo dijo...

Vaya celos@ estas exa!

Subscribe