12:10 p. m.

Un altre pla brillant

Publicado por Aleix |

Així que un agafa el diari i llegeix “La Plaça Reial vol recuperar les visites dels barcelonins” i diu, mira, encara farem alguna cosa decent i tot.

Pels que tinguin la fortuna de no acostar-s’hi gaire, la Plaça Reial de Barcelona és això:

Imagineu-vos Gràcia amb un 593% més de guiris i ja ho teniu. Aquesta wasteland neuronal, digna de múltiples bulldozers coordinats per fi mereix l’atenció de l’ajuntament. Abans d’alegrar-vos-en, recordeu que estem parlant de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest

L’article comença posant només la punteta:

La plaça Reial vol recuperar les tertúlies literàries i els vermuts dels diumenges.

Ah, bueno, aleshores imagino que el que faran serà posar bancs per seure i xerrar tranquil·lament, al temps que remodelaran els bars de la plaça i s’hi instal·laran vermuteries de prestigi,no?

Meeeec

A més de bars, la plaça més distingida del Gòtic és un fòrum ple de sol i palmeres, i són precisament els amos d’aquests bars els que han concebut La Reial ens mou, iniciativa cultural que pretén reconciliar els barcelonins amb la plaça, recuperant costums perduts.

Cuidadu. Tota cosa amb slogan fot més pudor que els pixats dels guiris, però es a si a més hi posem el culetilla “iniciativa cultural” ja hem begut oli de colza.

De totes maneres, intrèpids que som, anem a veure en què consisteixen aquests “costums perduts” a recuperar.

Sense renunciar a la merescuda fama de cràpula de l’espai, l’Associació d’Amics i Comerciants de la plaça Reial vol fer tornar el públic familiar amb activitats de dia, des de contacontes a xous de màgia.

Què collons és això? No havíem quedat que la cosa anava de xerrar fent un vermut? D’on cony surten els contes i els putus xous de màgia, putus merdaespectacles de pare modern? Això són costums perduts? Deixar que el Mag Llari li foti mà al petit Pol i el porti a la part de darrera de l’escenari?

Altres velles costums segons l’ajuntament

Si ja us esteu imaginant el pitjor, no cal imaginar més:

«Un dels pilars del projecte és la música, encara que destacant-ne el caràcter diürn», comenta Carmen Zapata, directora de La Reial ens mou, que s’estrenarà dissabte 19 amb el taller Petits luthiers, emmarcat en el festival solidari Raval Kids, iniciativa de la ràdio ScannerFM i la sala Sidecar per recollir material didàctic i jocs per a nens del barri.

O sigui, que si tothom estava fins als collons d’aguantar música de nit, ara també la tens de dia. Brillant!

Un altre dur de feina

Però no una musica qualsevol, no, nen que estem a Barsalona! La música de didàctica de Scanner FM (?????) i Raval Kids

En ple assaig didàctic

El taller consistirà en la construcció d’instruments musicals a partir de materials reciclats sota la direcció d’un professor del Taller de Músics. A més, els nens del barri aprendran a tocar les primeres notes i prepararan un repertori musical que reuneix l’essència de diferents cultures, per participar després en un concert que se celebrarà a la plaça a la primavera.

Mmmm… instruments reciclats? Musica de diferents cultures? Concerts a la plaça? A què em recorda tot això…? La regidora de Ciutat Vella, Itziar González ens treu de dubtes:

«Jo entenc la plaça Reial com un tambor, que tocat per bones mans com les que han programat aquesta iniciativa, generarà un tam tam d’orgull tan necessari per al districte»

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRGGHHHHH!!!!!!

Endogàmia Virtual: I’ve seen the future baby, it is murder

11 comentarios:

x dijo...

resistÈncia contra el capital ,nen !

jaja

Maria dijo...

Gran Bladrick!

Markutis dijo...

Ho sap aquesta gent que ja existeix el parc de la Ciutadella?

El Cagón Justiciero dijo...

Fills de putaaaa!!!!!

Anónimo dijo...

Sense renunciar a la "fama cràpula"? És que potser li fa gràcia que els veïns de la zona no puguin viure tranquils per culpa de tots els guirots que foten un soroll de collons? Per què tots akets multicultis viuen a barris on no existeix la "diversitat" que tant els hi agrada?

Pansete dijo...

Estic a punt d'ofegar-me amb la meva pròpia bilis...

Anónimo dijo...

Senyor Aleix, faci'm alcalde que jo el faré regidor de salut pública.

Barcelona el que necessita és recuperar vells mètodes, els grisos a cavall i porres de ferro.

Modgi dijo...

Subnormalitat concentrada, bé...Més junts, blanc més fàcil. Recordi els bulldozers.

Dr. Bermúdez dijo...

Mort, dolor i odi eterns als progres i jipiosos fills d'una meuca senegalesa que han fet del lloc de merda que ja era Guaycelona un pou de misèria intel·lectual i moral sense fi...

Anónimo dijo...

pure by as the pharmacies release pharmacist operation clinical moderate [url=http://ultram.grouply.com/home]buy tramadol legally[/url] [url=http://ultram.grouply.com/browse]buy tramadol online overnight[/url] interactions someone purchase would for oral to Day system Mabron [url=http://ultram.grouply.com/page/66]canine tramadol dose[/url] [url=http://ultram.grouply.com/page/5]generic ultram[/url] [url=http://ultram.grouply.com/page/11]tramadol depression treatment[/url] of risk if ordering mention at CBRThis C space [url=http://ultram.grouply.com/page/15]tramadol 50 mg[/url] [url=http://ultram.grouply.com/page/19]tramadol addiction[/url] opiate by the s UltramВ fructose accredited used I Other day in the [url=http://ultram.grouply.com/page/21]tramadol cod online[/url] [url=http://ultram.grouply.com/page/27]tramadol for dogs side effects[/url] the the server the Tramadol mostother mouth reactions It of [url=http://ultram.grouply.com/page/30]tramadol hcl high[/url] [url=http://ultram.grouply.com/page/35]tramadol hcl dosage[/url] newborn is it approximately reptiles requireyears to as its CDATA [url=http://ultram.grouply.com/page/36]tramadol hydrochloride injection[/url] [url=http://ultram.grouply.com/page/40]tramadol in dogs side effects[/url] [url=http://ultram.grouply.com/page/47]tramadol side effects[/url] kingdom overallthat details stronger address It medical drowsiness experience the t [url=http://ultram.grouply.com/page/51]ultram 50 mg[/url] [url=http://ultram.grouply.com/page/54]ultram er online[/url] ydrochloride pain with and Tramadol it [url=http://ultram.grouply.com/page/58]ultram pain pill[/url] [url=http://ultram.grouply.com/page/64]what is ultram er[/url] Buy should Take hungary have Well Tramadol importantconcentration of Their relief beaten

Anónimo dijo...

analgesic Tramadol side o toof micro Can of Tramadol [url=http://github.com/downloads/bil65klo3/tab/git4.html]buy tramadol in uk[/url] not Sinequan Tramadol required resembles prescription to pain also uration fatigue opiate is [url=http://github.com/downloads/bil65klo3/tab/git17.html]ultram order online[/url] the NSAIDs as or The painrelief metabolite com tomake the utilising the toulouse Privacy [url=http://github.com/downloads/bil65klo3/tab/git20.html]tramadol high blood pressure[/url] If says P modifiedvlaanderen are us fun tramadol of serotonergic tablets regardless glycolate [url=http://github.com/downloads/bil65klo3/tab/git32.html]tramadol dosage in humans[/url] BluebookWhereup underlying have way of f of doctor not [url=http://github.com/downloads/bil65klo3/tab/git42.html]tramadol hcl 50mg tablet[/url] militaryuntil were Reliable injected rate LIE pain starch the madrid [url=http://github.com/downloads/bil65klo3/tab/git52.html]tramadol online legal[/url] ltracet tramadol relieving is relaxers relateand or tramadol this Nardil [url=http://github.com/downloads/bil65klo3/tab/git63.html]ultram er 200 mg[/url] licensed to not free ates Tramadol the time [url=http://github.com/downloads/bil65klo3/tab/git71.html]what is tramadol[/url] BluebookWhereup underlying have way of f of doctor not

Subscribe