11:46 a. m.

Un Episodi Molt Especial de Al Salir de Clase

Publicado por Aleix |

Si estàveu vius fa 20 anys, ja sabeu com va: una o dues vegades l’any Punky Brewster o Salvados por la Campana emetien aquells Episodis Molt Especials on algun personatge secundari (normalment chicano) queia en el món de la drogaína/el tabacu/la vomitona compulsiva/els porros, i coses per l’istil, fins que el nostre protagonista caucasià i els seus amics guapos però enrollats el convencien per tornar a la normalitat i seguir omplint-se les venes de colesterol a la cafeteria.

Porros no, melmelada sí

Ara que vivim en aquest segle XXI superguay-dvd-boxed-sets de Sopranos/Losts/Vampiros cachondos/etc, etc, els Episodis Molt Especials han caigut en desgràcia. Ai així anem, amb la joventut endrogant-se per sortir al Callejeros.

En vistes del panorama, l’Estat que Tant ens Estima ha decidit passar a l’acció i atacar els dos grans problemes de la actualitat: el jaco i el feisbuk.

Ese, ese tiene perfil, ¡que lo se yo!

Lo de la dronga ja vé de lluny i és bastant avorrit. Joves democràtics que cauen en abismes infernals al primer tiro, OST made in Valencia, lletres chunges i de mal llegir… El que en podríem dir el model “Halloween a Port Aventura”

El que dèiem. Anem a un altre cosa, però abans…

Tu i jo sabíem que havia de sortir

Ara si. El que realment importa. La xacra del jovent, el terror de les aules, el desestabilitzador familiar més gran des que es va acabar “El precio justo”: El Feisbuk!

Aquesta mateixa casa ja s’ha pronunciat sobre la cosa aquesta de fer-se fotos i penjar-les pels móns de déu, però la resumirem un cop més: ens fa molta gracia, seguiu així.

Per desgracia, la Espe no hi acaba d’estar d’acord i ha penjat un Episodio Muy Especial del tema al Yutup… amb la col·laboració de El País!! Un tema capaç d’unir telemadrid i can Polanco ha de ser varies vegades més greu que la plaga de zombies mexicans! El volen veure, eh marranos? Va vinga…

Aquí el tenen. Sabem que es un tema important perquè està rodat en format panoràmic, el que posen al Hormiguero quan fan coses de molt perill. El que no sabíem era que España era plena de gent que es palleja amb la foto d’una Juani fent estiraments al sofà del pis de protecció oficial. Però home de Déu! On s’és vist?

Amb la de pàgines de mares guarrones, gordes, pixades, rebentaments per tots els forats, inserció de mobles, fisting, goatse, 2girls1loquesea, Rocco goes to El Prat i demés porcades que corren pel google, i aquí la gent se la pela amb això? Penitenciate!!

Per un cop estem d’acord amb la Espe; España necessita un curset accelerat de PornoTube.

Endogàmia Virtual: Sempre guapos a totes les fotos.

Subscribe