1:33 p. m.

Hiporealitat

Publicado por Aleix |

Blah, blah, Baudrillard, blah, blah, simulacre, blah, blah, València…

Res, tot patranyes. Tot gafapastas que escriu en una revista de tendències gratuïta sembla que es veu en la obligació de repetir-nos incansablement en quin món de Matrix vivim, amb la internes conectant-nos en rizomes a la brasa i totes aquestes conyes.

Res. Mierda pa ti.

El món no és hiperreal, ja ens agradaria. Més d’un es rascaria la cartera per viure de veritat en un simulacra com Déu mana, tot ben asèptic i photoshopat, on poder fer el Neo cada cap de setmana. Per desgracia no vivim en aquell món. Vivim en aquest:

Lamentablement vivim en la hiporealitat, la hiperrealitat dels pobres, dels somiatruites de polígon industrial, la del tercer món cultural. Potser Las Vegas sí és hiperreal, però els demés estem per sota del llindar de la realitat, en una espècie de deixalleria industrial de la cultura de l’espectacle. Mental, física i econòmicament incapacitats per assimilar aquest presumpte futur que molts diuen que ja està aquí, però que no el trobem per molt que rebusquem entre el Lidl intel·lectual on ens movem cada dia.

Sé que sembla depriment (d’acord, és depriment) però en part és alliberador: els jocs olímpics tenen a quatre atletes superhumans i la resta ens ho mirem des del sofà menjant Doritos. Doncs de la mateixa manera, quatre i el cabo se saben de memòria la Equació Valenzetti, i la resta:

Noticiero Boliviano difunde fotografías de ‘Lost’ como si fueran del Airbus 447

Un noticiero de Bolivia difundió en televisión nacional dos supuestas fotografías que se recuperaron de una cámara recuperada de los restos del Air Bus A330 Vuelo 447, que como bien sabemos sufrió un accidente hace unas semanas.

Lo impresionante de la nota es que utilizan dos imágenes de la serie televisiva ‘Lost’, que narra las peripecias de los pocos sobrevivientes de un accidente aéreo.

La resta viuen en la hiporealitat, i aquí paz y después gloria, tu.

Endogàmia Virtual: Cultura de masses.

5 comentarios:

Valero Sanmartí dijo...

Per hiperrealitat la que s'han muntat aquests fills de puta, que només escriuen sobre el que escriuen ells. Riu-te'n tu de la pèrdua del referent i de l'aleph i del matrix post-modern. I ara el gilipolles del Lipovetsky diu que estem a l'era hipermoderna, que la tonteria de la postmodernitat ja no fa vendre llibres. Quina colla de subnormals.

Aleix dijo...

Per sort, el pensament occidental sempre ens tindrà a nosaltres, recordant-li que la majoria del món, ni és occidental ni, ja posats, pensa.

Pistòfol Mongeta dijo...

FAIL FAIL FAIL!! Lloc predilecte del blog entre les ments més enceses de la xarxa calatana a la meva llista de gent poc capacitada per gaudir amb la maldat!

Anónimo dijo...

Hahaha, rizomes a la brasa. Em va decebre molt quan estudiava aquestes coses descobrir que Deleuze no tenia una barbeta de subnormal, així que el vaig substituir mentalment per un subnormal imbècil New Age estil auto-ajuda.

D'altra banda jo crec que el Baudrillard ja considerava el món un megaFAIL i que era 80 cops més cínic... una altra cosa és que la gent es fes palles amb ell. Ah, i em va fer il·lusió veure que feia pinta de pagesot i de parlar amb accent mallorquí.

Anónimo dijo...

ps. gilles-polles lipovetsky deia aquestes collonades no ara, sinó fa 20 anys. ara amb la crisi s'haura de fotre l'"hiperconsumisme" pel puto cul, per subnormal.

Subscribe