9:58 a. m.

Detox

Publicado por Aleix |

La prestigiosa clínica Julio Iglesias per a la desintoxicació del bonrollisme es felicita per un nou èxit en la lluita contra aquesta important lacra social.


Reuters: saint-Tropez
Francoise Ancelotti, soci fundador de la clínica Julio Iglesias, no pot estar més content. La clínica, oberta l'any 2007 arran els nombrosos casos de bonrollisme i adhesions espontánees a ONGs de les principals estrelles de Hollywood i altres celebritats, celebra el primer aniversari amb una noticia anhelada per a molts. Bono, un dels bucs insignia del bonrollisme ha ingresat en el programa de desintoxicació per voluntat propia.
"Es una de les millors noticies que podríem rebre", ha declarat Ancelotti, "Feia molt de temps que ens interessavem per ell, tots ens vàrem preocupar molt quan va començar a protagonitzar anuncis amb Bill Gates".


Bono, en plena recuperació

De moment no ha trascendit la durada de l'estança de Bono a Saint-Tropez, encara que fonts de la clínica afirmen que l'estrella de U2 es sent "molt arropat" per el personal del centre. "Marxarà quan el quadre mèdic ho consideri adequat" afirma Ancelotti, "Hugh Heffner va enviar una postal de la Creu Roja sense volar i amb un cap de setmana en va tenir prou. Cada pacient és un cas únic."

Des de Dublín, la resta de la banda desitja al seu líder una ràpida recuperació. "L'esperem en plena forma per el proper tour", ha declarat The Edge.

Endogàmia Virtual: Está Pasando.

4 comentarios:

Pansete dijo...

"Bono on blondes".

Pansete dijo...

... and brunette.

Pare Bukkàkez dijo...

"2 Girls 1 Bono"


Ja era hora. A veure si ara s'hi fica en Carlinhos Brown...

Questionaire dijo...

Són manies meves o les dues primeres paves, a banda de ser menors, estan bastant sanes?

Subscribe