5:42 p. m.

La culpa de todo la tiene Yoko Ono

Publicado por Aleix |

Per que no sigui dit, aparquem l'autopromoció gratuïta per tractar una noticia de la màxima urgència.  Una font de solvència tant contrastada com Celebitchy ens porta la primicia: John Lennon li va clavar una bronca tan forta al seu fill que una mica més i el deixa sordo:
“[He was] teaching me how to cut and eat steak, which was a mystery to me at age 4; how to stick the fork in and cut behind it, and that was how you got a piece in your mouth,” writes Sean, 32, whose mom is Yoko Ono. “I think it was that night when he got very upset with me, I think because of something I did very cheekily with the steak. He did wind up yelling at me very, very loudly to the point where he damaged my ear, and I had to go to the hospital.”


Mierda la Sole, que te tiro el mechero

Ja era hora! Tants anys mossegant-nos la llengua, havent de fer bona cara cada cop que algún gafapastas ens menciona el putu Sant Lennon... Per fi podem girar-nos, somrient i dir "Lennon? El que va deixar sordo son fill?". Gràcies Sean Lennon, llàstima que siguis tan lleig, cony.


Insertin el seu acudit sobre Gaes

De totes maneres, no ens enganyes niñato. Tots sabem que ton pare podria ser un penques, però que la chunga-chunga és ta mare. A nosaltres no ens la fots, txaval.


Imachin ol de pipol....

El problema, es clar, es que a aquestes alçades de la pinicula, no hi ha cap noticia per bèstia que sigui que pugui empitjorar la imatge de la pajara. Per cert, quant anys té la tia? Per què dura tant? Ha arribat a algún acord amb el Doctor Maligno que no sabem?

Pensant-ho millor, que es quedi quieteta com està. La sola idea de
passar-nos una setmana a base de reportatges postmortem sobre la seva
vida i miraclesja em posa els pels de punta...


Ni! Niiiiiiiiiii!!!

Ves tu per on, aquest havia de ser un article rajant de Lennon i no sé com hem acabat com sempre, amb la china. En fi, tant se val. Els dos fan ràbia i punt.


Al noi aquest de les gafetes li fotria un parell de ventallots i ja veuries com espavilava, casuncony

Endogàmia Virtual: Fent de l'odi imparcial el nostre lema.

2 comentarios:

Pansete dijo...

Tremendu el "Testimonios" corresponent:

http://www.youtube.com/watch?v=Mp-bhNyHOoU

I sublim el seu article, amic.

quitus dijo...

ho sento pero algú capaç de carragar-se els Beatles a de ser a l'Olimp dels artistes del món mundial. (baja, a l'alçada d'en Duchamps, pintant bigotis i fotense famós). Yoko Ono al poder! Visca l'art fet per no entendrés i visca sant Lennon. que mai va fer res de mal fet, mai es va drogar ni va fer coses mal fetes; y que com a molt, com a gran crítica es quedava al llit com patint una depresió exógena i endógena a la vegada).

Subscribe