10:12 a. m.

Intel.ligència col.lectiva

Publicado por Aleix |

Un nou dia, una nova oportunitat per l'autobombo. I els que falten!

Avui, aprendrem com les noves tecnologies ajuden a fer-nos la vida millor. Posem per cas que vostè, persona d'aquest món, sensible i preocupada pels temes d'actualitat, troba ultimament un nosequè, un quisapquè en el seu interior. Un cop comprova que no es tracta de gasos, ni de cap estrall produït per un solysombra caducat, la petita veueta que de tant en tant li recomana frenar en els stops xiuxiueja com aquell qui res que potser, qui sap, igual el que convé es llançar-se d'un cinquè pis i/o tancar-se en un frenopàtic.

Després de consultar-ho amb el ciuxí i un parell de gambianes molt atentes, ho té clar. El que passa és que està deprimit. Li cal ajuda de la que no es trova al voltant del Camp Nou, un assesor, un guia espiritual, un lifecoacher como la copa un pino.

Així que tecleja "espiritualidad y autoayuda" al google, i allà està. El llibre que necessitava. "Libro de Espiritualidad". Animat per la troballa, encarrega el manual i tots els que figuren sota el titol "Otros clientes que compraron Libro de la Espiritualidad también compraron:"



Un nou triomf de la intel.ligència col.lectiva!

Bonus Track: Sembla que el tandem Bermúdez-Serra té competència:



Home Anthony, 8 eurons tampoc són tants...

Endogàmia Virtual: remullant-nos amb taurons

8 comentarios:

Pansete dijo...

Què coses: abans de trobar-se a les llibreries i ja és un èxit de vendes. Visca! "Zafón, mamón, saluda al campeón!"

jair d dijo...

després d'haver tingut l'honor de creuar-me els autors en ple atac consumista només em queda dir ens hem de veure JA a la segona hora.
aquesta reunió de frikibloggers en antena pot ser mítica.

Kamikatze dijo...

Hola! Vols fer la teva bona acció de l'any? No necessites desprendre't d'un sol ral, ni apadrinar un nen a canvi d'un bonic dibuix fet per una treballadora de 40 anys, ni donar sang pq sigui venuda a posteriori a mafiosos que necessiten deixar restes falses d'ADN a les escenes del crim... Només necessitem fer veure que tenim lectors polèmics al nostre blog. T'importaria comentar la nostra última entrada al nostre blog?

(I si encara no et decideixes... jo mateixa puc fer-te un dibuix o donar-te un suc)

Josep dijo...

mmm.... i jo que em pensava que el meu consultori religiós era el veritable referent espiritual...

Dr. Serra dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Pansete dijo...

No hi ha cap inconvenient en què un referent com vosté tingui alhora referents, de debó. És més, pensi que els Drs. Serra y Bermúdez tenen, de fet, "Endogàmia Virtual" com a referent... Humiltat, Sr. Josep, humiltat...

Josep dijo...

mmm... té vostè raó...

i parlant de referents que tenen referents que tenen referents, en qui pensa Scarlett quan s'acarona el botonet?

Pansete dijo...

En Floquet de Neu.

Subscribe