11:54 a. m.

The final countdown

Publicado por Aleix |



Aguanta, aguanta, tu pots...


Cal ser fort, no es pot caure en la burla i l'insult groller...



Vinga, ja està... Ves com has pogut aguantar sense dir cap disbarat?



Aaaaaaaaargh!!! No puc més!!!!

Una família de Turquia camina com els quadrúpedes per una mutació involutiva dels gens

Safiye pateix de la síndrome Unertan, batejada així pel científic que la va donar a conèixer, el professor Uner Tan de la Universitat de Çukurova, ubicada a Turquia. Ella i cinc més dels 19 fills del matrimoni Ulas són quadrúpedes, és a dir, caminen recolzant-se sobre els palmells de les mans i les plantes dels peus, a la manera de molts primats, encara que una de les noies aconsegueix de vegades alternar la marxa bípeda i la quadrúpeda. Un altre dels fills camina sobre les dues cames encara que amb molt d'esforç, trontollant. La resta de la família es dedica a cuidar els seus germans.
Segons explica el professor Tan, aquest comportament és degut a una mutació fruit d'un gen recessiu present a l'arbre genealògic de la família i que s'hauria pogut desenvolupar per la consanguinitat dels pares.n el cas de la família Ulas ha passat just al contrari: "Caminen com els éssers humans de fa quatre milions d'anys a causa d'una mutació genètica, cosa que de fet suposa una evolució cap enrere", assegura Tan a aquest diari. "Només es poden mantenir drets durant breus períodes i tan sols amb els genolls flexionats de forma semblant als ximpanzés, els nostres parents més pròxims".
Els germans Ulas es comuniquen amb tan sols un centenar de paraules i sons inintel.ligibles per a altres persones que no siguin els seus pares i ells mateixos, i pateixen d'un greu retard mental.

Arf, arf... Buf, menys mal que no eren d'Alacant...

Endogàmia Virtual: Back to the future

5 comentarios:

Unknown dijo...

Lamento desmentir-lo, però fa un any que es va matissar la notícia, quan es va descobrir que en realitat és cultural, no genètic.

Que algun parent subnormal va començar a caminar així i la familia els va anar imitant i ha passat de pares a fills.

Pansete dijo...

Si el seu comentari pretenia ser tranquil·litzador, estimat Doc, li asseguro que amb mi no ho ha aconseguit, ans al contrari.

Això sí, jo també he vist transmetre aquest "meme" motriu de pares a fills al voltant de les sidreries d'Oviedo.

Aleix dijo...

Miri que li dic, que encara m'agrada més així; per molt que la natura s'emperri en fer-nos envolucionar, els humans som capaços d'involucionar-nos nosaltres solets. Que no!

Anónimo dijo...

Fa temps vaig llegir que els gats casolans -mascota gato- en vista de no requerir l'activitat natural de la vida en llibertat, eliminen neurones. Si no et fa falta pensar, no necessites alimentar neurones. M'agrada comprovar que els humans també ho fan, però per gust.

En tot cas, són turcs no? ja és natural...

PD: Lo Gené NO té prejudicis.

Aleix dijo...

Qui hauria de dir que la eugenèsia seguiria camins tan curiosos. Els turcs, de nou en la vanguàrdia del saber!
Parlant de turcs, això em recorda que encara tinc pendent un article del meu viatge a tan pintoresca terra. Deixi'm que remeni alguns papers, a veure on l'he posat...

Subscribe