9:21 a. m.

Vegeu els fets de Sweeney Todd

Publicado por Pansete |

El millor musical del segle XX per fi arriba al cinema. I, coneixent la trama, no podia dirigir-la un altre que en Tim Burton. Una altra cosa serà veure en Johnny Deep cantant...



Visualment, promet moltíssim.




Endogàmia Virtual: qui vol afaitar-se?

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Ostres, per fi!
Per mi és potser el millor musical que he vist mai! Encara tremolo quan apareix el Constantino Romero a la tele venent matalassos Lo Monaco!
A més, sorprenentment, sembla que l'adaptació no serà un cagarro "as usual". A veure si En Depp està a l'alçada del Constantino. De moment, la Helena Bonham i la Vicky Peña, dues gotes d'aigua.

Questionaire dijo...

Sí, sí, en Constantí Romaní estava tremendu en aquell musical... Per cert, estaríem d'acord que l'Helena Bonham Carter bruteja? I, què fa en Borat per'llà el mig?

Pansete dijo...

Tot i que la Bonham Carter sempre m'ha semblat més aviat llardosa, crec que justament per això el paper li escaigui bé. I en Borat... a veure, a veure, hi confio. Però calma, amics, que el Phantom of the Opera també tenia un trailer que apuntava maneres i després va ser una pífia de pel·lícula d'aupa (Joel Schumacher: per què no et mors d'una puta vegada?).

Per cert, amb l'Irra ja estem acariciant la idea d'escriure el guió de "Endogamia Virtual, the musical movie". De fet, quan en parlem, ell també m'acaricia a mi però mentre acabi escrivint-lo d'una vegada, jo em deixo fer...

mrpage dijo...

Si, Bonham Carter bruteja i Deep és un crack.

Esperem il·lusionats la estrena d'aquest musical.

mrpage dijo...

El d'"Endogamia, the movie" em refereixo, eh?!

set sota zero dijo...

Totalment d'acord en que la Bonham Carter és llardosa i a més fot pinta de malalta.

Unknown dijo...

Bonham Carter perroflauteja.

Déu del cel, vaig sortir a mitja sessió d'el fantasma de la ópera de Schumacher. Aquell encreuament d'Al salir de clase (el doblatge) amb La bella i la bestia (la escenografia) era massa per a la meva psique dèbil.

Pansete dijo...

Mort al Schumacher. Mort cruel, lenta i dolorosa.

Anónimo dijo...

Sempre em faig la mateixa pregunta. Soc l'únic mortal que ODIA a Tim Burton? Noc puc amb cap de les seves pel·lícules, em desesperen.

Subscribe