12:04 p. m.

Comprame un negro, mami

Publicado por Aleix |





Això de la paternitat, ja ho sabeu, està més difícil cada dia. Per si no n'hi hagués prou amb els processos de sel.lecció d'escola, mainadera i camell; amb la coordinació de la festa de naixement, la festa del bateig, la festa del primer any i la festa del primer rot; amb la compra de la roba tardor/hivern, de la roba primavera/estiu, del carro, de les samarretes talla mini de Iron Maiden i/o Roxy; amb la càmera de fotos, la de vídeo, les comptes al Flickr i al YouTube... Ara van els negres aquests i et foten pegues! Però bueno, que vol dir que "no esta clar que els pares biològics hagin renunciat a la custodia"?  Si ja li tinc encarregada la samarreta de "one of the family"!





Ells també van patir lo seu per fer-se la foto







Es un mono lo que està al costat de "bienvenido a casa"?



Endogamia Virtual es solidaritza amb els pares, obligats a gastar-se mil euros setmanals i a deixar la feina. Abans aquestes coses no passaven.





Senyal inequívoca de que la organització ha empitjorat molt últimament



Però es clar. Es del de sempre. Com que som una comunitat avançada, democràtica i plural ens passen aquestes coses. No com els asturians, que encara no adopten ni xinos. Nosaltres lo de les xinetes ja ho tenim molt assumit, vamos. Ja cansa i tot, diria jo. Dóna molt més joc una negreta, amb les seves trenetes de colors, les seves dances... I que els colors combinen molt millor amb el negre, que això ho sap tothom!





Ja se sap que el primer dia de rebaixes hi ha sempre molta gent



Sort que els catalans som tan organitzats que fins i tot enviem Pep Plaza en qualitat de showman per entretenir els pares, una mica a lo Marilyn remixat amb una sel.lecció de "cómeme el coco negro". Imagineu-vos tots aquells pares, allà a l'africa, sense una trista tdt amb la que seguir "El Club"! Menys mal que hi ha qui està en tot...





Igual es va fer passar per en Pujol per accelerar els tràmits



En fí, que estem molt contents, i que volem veure més excursions per anar a buscar negrets. Si pot ser, la propera vegada podríem enviar a la Mari Pau Huget, o el Teatre de Guerrilla, anar fent connexions diàries a veure com està la cosa, votar per sms  el nom dels nens, muntar una marató per subornar els pares biològics.. En fi, que qui no s'espavila es perquè no vol!



Endogàmia Virtual: A mi me daban dos

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Són uns mamons. El que passa es que com adoptar un nen gitanet no mola, i queda més kumbayà i a joc amb la decoració del rebedor tenir un nen negre, han d'anar al Congo. I és clar, tots els tràmits i el viatge els ha de pagar la generalitat, que per això és d'esquerres.

Quins collons aquestes gafapastes quarentones col·leccionistes de nens, a sobre es queixen de que perden setmanes de feina i 1000 euros. Que es pensen que és un embaràs?

Unknown dijo...

En aquest cas, la veritat és que tenen tota la raó d'estar emprenyats. Se'ls ha deixat de la mà de Déu en un país on la burocràcia és sinònim de matxet. De fet, qualsevol paraula és sinònim de matxet.

Sobre el tema d'adoptar gitanets, no n'hi ha tants en adopció com negres o xines (on ja han tancat l'aixeta).

Pansete dijo...

United colours of Endogamia.

ra dijo...

Fachaville Daily News.

Redacció: Samuel Eto'o inaugura un centre d'adopcions a les afores de Fachaville. Segons la premsa local, en breu set famílies de Camerún es desplaçaran a Catalunya per recollir els seus fills catalans. Fins a un total de set nenes catalanes han estat assignades a aquesta famílies que porten anys lluitant per formar una família. Segons Tommy N'kono, un pare que ha viatjat fins a Barcelona per accelerar els tràmits, haver conegut la Georgina -la seva filla catalana- ha estat tota una experiència. Aquests nens, ha declarat, a Camerún tindràn un futur. "La situació a Catalunya és complicada. Des de petits se'ls condemna a ballar sardanes, a pagar hipoteques de 60 anys i a escoltar cançons de la Isabel Pantoja 3 hores al dia". És emocionant, explica N'Kono, veure com aquests nens tindran una segona oportunitat. Carlos Kameni, un altre dels aventurats pares que ha fet quilòmetres per conèixer la seva filla, reconeix que per ell "les catalanes són especials. De petites ja aprenen com combinar faldilles curtes amb tops apretadets. Tenen una gran admiració per l'home negre, això sens dubte ens apropa molt culturalment". Carlos reconeix que està impacient per poder portar a casa el més aviat possible la seva nova filla. "M'agradaria mantenir-li el nom català" ha declarat. "És important que senti les seves arrels. Al principi volíem posar-li com la seva àvia, Nwala Nwala Karamala, però ara creiem que és millor deixar-li el seu nom català, Sonia Monroe". Els pares camerunesos esperen que a finals d'estiu, coincidint amb el moment en que la majoria de famílies de Fachaville creuïn l'Estret per fer vacances tranquil·les al desert d'Almeria, la situació estigui ja del tot resolta.

Pansete dijo...

Jo fa anys que espero que m'adopti l'Angelina Jolie. I no hi ha manera.

Subscribe