1:16 p. m.

Il Divo

Publicado por Aleix |





En fi, és una feina dura, però algú ha de fer-la...

Nens i nenes. Ara que s'acosta Nadal, venen els dies en que toca ser bona persona, comprar numerets als refugiats de la rumania, comentar a la feina lo malament que ho passen els negrets de l'africa, veure la marató de la teletres (fins i tot enviar un euro per sms, en plan generós) i demanar-se als reis un ipod nano antisida.



Il Santo Padre, que tot ho sap perquè parla amb Déu cada dia, després del tomate, ha pillat ràpid que és en aquests dies en que la gent te una inclinació més acusada del normal per gastar-se calers en coses completament inútils, però que en el moment fan gracia i tot i, en un cop de geni digne de si mateix, ha decidit unir dos conceptes que nosaltres, simples mortals, no atinavem a connectar: calendaris catxondos i nens de l'africa.





Tipo això, vols dir?



No, no exactament això. La cosa aniria més aviat de l'estil de:







+







+







=







Il Piu Grande Calendario della Famiglia Cristiana!

Es la primera vez que un Papa posa expresamente para la publicación de un calendario. Catorce instantáneas de Benedicto XVI aparecerán el próximo 23 de noviembre en un almanaque de 2007 que acompañará al semanario italiano Famiglia Cristiana.



Según los responsables de Famiglia Cristiana, por cada ejemplar vendido, un euro se destinará a la ‘Ciudad de los Muchachos Nazaret’, de Mbarre, en Ruanda, que acoge a 300 niños en 24 casas.
Durante toda un día entero del pasado mes de agosto, un fotógrafo del semanario acompañó a Benedicto XVI por diversos lugares y ambientes de Castelgandolfo. Las imágenes que plasmó en su cámara muestran a un Papa que, con sotana blanca, pasea por los jardines de la residencia; observa el lago de Albano, en las proximidades de su residencia; reza en la capilla del Palacio Apostólico; lee un libro; o está acompañado por sus colaboradores.

Oh... quines estampes... Quins moments de reflexió espiritual que provoquen... Ja tardeu a encarregar-lo. Penseu que si és un èxit, igual s'anima amb una versió d'estiu més lleugereta de roba...



Endogamia Virtual: tutto per la famiglia

3 comentarios:

Unknown dijo...

Qui deia que Ratzinger era conservador?

Si és un innovador!

I com m'agrada la paraula almanaque!

Pansete dijo...

"Back to the future II" ens va marcar massa, Doc...

Unknown dijo...

A foc.

(Literalment: se'm va caure una bobina roent sobre l'espatlla mentre intentava robar-la a la sala de projeccions, i ara hi tinc gravada la forma).

Subscribe