12:40 p. m.

Marranades Imaginatives amb Lúbriques Fèmines

Publicado por Aleix |

Les MILFs. Les MILFs ens plantegen moltes preguntes. Si una tia bona es queda embarassada, ja és una MILF, o ha de treure el bitxo? Si ta mare és una MILF, tu ets un fill de MILF? Un cop te les folles, les MILF passen a ser MothersIHhaveFucked, o es queden com estaven?

Totes aquestes preguntes es perdran en la pluja perquè no les penso respondre. El cas es que avui al tren he vist una (probable)MILF que ha despertat en mi varies coses, una d’elles, la meva teoria sobre el magnetisme MILFero, il.lustrada amb diagrames. 
 

L’altre és fàcial fàcil d’endevinar

Estarem d’acord en que vèncer la llei de la gravetat és una proesa que desperta admiració, però l'atractiu MILFista no pot reduir-se a l’exhibició de carns prietas, en especial des que la ciència avança que és una barabaritat. Així que aquí va: les MILF ens desperten els baixos perquè són el més semblant a un home.

En canvi, quan són un home passa el contrari

No se’m atabalin. Si la afirmació anterior els ha semblat la típica afirmació sensacionalista, els felicito per la seva perspicàcia, però els tiros van per aquí.  Si de follar estem parlant (i sí, de follar estem parlant), el que en podríem dir el model femení no ens acostuma a posar tant com el masculí. Homoeròtica mal dissimulada? Ganes de tocar rabo i no saber com dir-ho? No cal anar tant lluny, amb un parell d’exemples els hi ho aclareixo:

La Kate s’hi esforça, però tothom sap que les calcetes estan netes de la bugaderia. Parlant de Kates..

A més d’un els posa burros, però siguin sincers, es tirarien abans a la Hudson o…

A la Evangeline, o…

Em diran que les xicotes en qüestió son més aviat jovencelles i tenen tota la raó, però potser per això trumfen com la colacola; elles encarnen el model masculí  i a més són joves, per tant doble bonus, però son una excepció estadística: les MILFs també encarnen el model masculí i te les pots trobar al metro en rigurós 3D.

Per si encara tenen dubtes sobre això dels models, la web de cites OKCupid els ho exemplifica que dona gust:

model masculiA veure… follar sovint i sense compromís, trios, mamades… sí, em sembla que són la mena de coses que a un tio li agraden. I vostès em preguntaran, d’on treu aquest la mania amb que això es correspon amb una visió masculina del sexe? Doncs d’aquí:

Conforma es fan grans, les dones volen manar al llit (insertin acudit sobre l'últim lloc que els quedava per manar), i això, amics, és un els rols típics de la masculinitat.

Apart de caçar dinosaures

Ja que hi som, busquin cavewoman al google images, i veuran que la majoria de xicotes ja tenen una edat, i en canvi, les jovenetes van disfressades de col·legiales.

En resum: les MILF ens remouen les hormones perquè pensen amb el cony de la mateixa manera que nosaltres pensem amb la polla. Nosaltres ho sabem, i elles saben que ho sabem, les guarrones.

Endogàmia Virtual: Como conocí a vuestra madre.

10 comentarios:

Pansete dijo...

No podria estar més d'acord amb vosté, maese. Ara, jo a la Kate de "Perdidos" li feia una colla de favors.

Aleix dijo...

Ja sabia jo que em sortirien els fans de la robagallines aquesta, nenaza!

Modgi dijo...

Un cop un colega s'ho va fer amb una milf. La veritat és que la dóna no era res de l'altre món i el colega va passar a ser humilia públicament amb noms "culoflojo" (american pie)o follayayas , tal i com mana el reglament. Tanmateix, tan ell com nosaltres sabíem que li havien fet la millor mamada de la seva vida. I és que les milfs la mamen sense complexes.

Aleix dijo...

Crec que les milf no s'estan per hòsties perquè saben dues coses que les jovenetes no: 1)això s'acaba, o sigui que aprofita-ho mentre duri, 2) tingues un home ben follat i no es queixarà per res.

Les milf també tenen un costat fosc, però... quines mamades!

Pansete dijo...

De nou, amen, germans. Lloades siguin les milfs, perquè elles heretaran els nostres fal·lus.

x dijo...

a mi de fa anys que m ´han agradat molt ...

aquestes son les meves prefes :

http://www.xvideos.com/video283966/julia_ann_milf


http://www.xvideos.com/video121550/milf_holly_halston_pt_1

i

http://www.xvideos.com/video325467/lisa_ann_fucks_johnny_

o sigui la Julia Ann , la Lisa Ann i la Holly Halston

bye

Aleix dijo...

En el món del porno,"ann" es una manera de dir MILF en codi?
Entenc que algú trii un nom artístic suggerent estil "cummings" o "hot", però "ann"? Es part de la conspiració del illuminati?

x dijo...

no ho se noi , a tant no arribo...jo simplement "visiono" els seus videos...

Aleix dijo...

Cal investigar-ho doncs (diu mentre es baixa la cremallera).

Pansete dijo...

Jo sóc més de la India Summers, que té
una retirada notable al meu amor platònic: la Raquel Sans de TV3.

...

Sí, poden dir-m'ho: depravat!

Subscribe